Skocz do zawartości
the thing

Majówka

Rekomendowane odpowiedzi

Szykuje mi się fascynujący długi weekend. Żona wraz z kochankiem, i mną na dokładkę wynajęła stylowy domek w którym spędzimy 9 dni.Już nie mogę się doczekać.

Przyjemności :P:redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł? Tak na szybko?

Lokaj?

Król i królowa; ty robisz za lokaja,

rozbierasz każdego po kolei, pomagasz królowi posiąść królową.

Po stosunku myjesz królową. Król na pewno umyje się sam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z zona  jedziemy do Czeladzi - Termy Rzymskie. Cudowny odpoczynek i te spojrzenia innych mezczyzn na nagie cialo mojej zony! Udanego odpoczynku wszystkim......

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na majówke wubieramy się do torunia, i prawde mówiąc szukamy towarzystwa.. Towarzystwo pani, okazuje się nieosiągalne.. pary ,niezwykle trudne.. Nawet o pana trudno.. Nic dziwnego, bo mamy taką jedną fanaberie.. Zapoznawcza kawa.. Często jest towarunek nie do spełnienia..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przygotowania do wyjazdu idą pełną parą.

Podniecenie sięga zenitu.

Czy wszystko zabraliśmy?

Trzymajcie kciuki.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

The Thing, gartulacje !!! 9 cudownych dni :)

U mnie tradycyjnie grill ze znajomymi i mnóstwo szalonych akcji ale nic z cuckoldu tym razem, choć nigdy nie mówię nigdy.

Pozdrowienia dla wszystkich majówkowiczów.

Udanego

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrowienia z deszczowej, ale niezmiernie gorącej majówki :prycz: .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Majówka :)

Projektuję ... rano, w południe, po południu i wieczorem. Nocą nie śpię bo projektuję ... Czasem mam przerwę na kawę, no i wtedy mogę spokojnie coś zaprojektować :)

Mierzę, wymyślam, rysuję, potem delete; znów mierzę, wymyślam, rysuję i ... delete ... i znów ...

Jeszcze tak 2 dni majówki :D  ... 2 tygodnie? ... miesiąc???  Coś koło tego ... ;)

The Thing - bajka po prostu, marzenie .... coś wspaniałego :) Wykorzystajcie ten czas jak najlepiej i wspaniałej zabawy!!!!  Marzą mi się znów takie wakacje ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...