Skocz do zawartości
the thing

Majówka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Szykuje mi się fascynujący długi weekend. Żona wraz z kochankiem, i mną na dokładkę wynajęła stylowy domek w którym spędzimy 9 dni.

Już nie mogę się doczekać.

A czy Wy macie jakieś plany weekendowe?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona wraz z kochankiem, i mną na dokładkę wynajęła stylowy domek w którym spędzimy 9 dni.

Ale maż chlopie farta!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Farta, to się okaże. Nie wiem dla kogo będzie to bardziej męczący weekend.

Żonka zakomunikował że będę robił za przybocznego lokaja.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Szykuje mi się fascynujący długi weekend. Żona wraz z kochankiem, i mną na dokładkę wynajęła stylowy domek w którym spędzimy 9 dni.Już nie mogę się doczekać.A czy Wy macie jakieś plany weekendowe?

byłabym szczęśliwa mogąc wyjechać we trójkę nawet na dwa dni...
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seksowna w związku,więc w czym problem?

Brać kochanka za rękę, męża pod pachę i w drogę ;) .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Farta, to się okaże. Nie wiem dla kogo będzie to bardziej męczący weekend.Żonka zakomunikował że będę robił za przybocznego lokaja.

Będziesz miał okazję do zrobienia paru zdjęć na pamiątkę.

No i powymyślać różne scenariusze, o ile masz coś w tym zakresie do powiedzenia/zaproponowania.

Jedziemy z zaprzyjaźnioną parą w góry na 5 dni :) Para niestety nie jest w klimacie… ale kto to wie… nie są ale może będą ;)

Trzeba będzie się rozgrzać bo temperatura na majówkę ma się znacznie ochłodzić... :redevil:

Dobrym wstępem jest prośba aby zrobili wam kilka zdjęć / film, podczas waszych igraszek.

Na początek mogą to być zabawy w bieliźnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będziesz miał okazję do zrobienia paru zdjęć na pamiątkę.No i powymyślać różne scenariusze, o ile masz coś w tym zakresie do powiedzenia/zaproponowania.

Co do zdjęć to będę musiał wszystko zarejestrować, na użytek mojej żonki.

A co do scenariuszy. Czy moglibyście mi pomóc, i podrzucić kilka pomysłów.

Byłbym bardzo wdzięczny.

A pomysł który wejdzie w życie, zostanie prze ze mnie tu opisany.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Szykuje mi się fascynujący długi weekend. Żona wraz z kochankiem, i mną na dokładkę wynajęła stylowy domek w którym spędzimy 9 dni.Już nie mogę się doczekać.A czy Wy macie jakieś plany weekendowe?

To tylko pozazdrościć , Ja połowe tego "długiego weekendu" spędzę w robocie :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...