Skocz do zawartości
pawel1969

Płacenie Dupą Za Usługi

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że raczej większość Panów płaci fryzjerce. ;)

Wredna..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zeszłym roku mieliśmy w kuchni mały remont.Facet który u nas pracował zaproponował Magdzie rozliczenie w naturze,niestety nie dostał niczego oprócz pieniędzy,ponieważ nie spodobał się mojej żonie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może tak? 

Para postanawia założyć konto na forum i na ten cel potrzebuje profesjonalnej sesji Pani. Umawiają się do fotografa. Do studia jadą razem. Ona odziana w skąpą czarną spódniczkę, białą koszule, seksowne szpilki i oczywiście pończochy. Fotograf nie ukrywa zadowolenia widząc swoją modelkę. Zaprasza parę do odosobnionego pokoju. Ponieważ zdjęcia mają być tylko Pani, to Pan siada z boku i obserwuje sesje. Wszystkim towarzyszy delikatny dreszczyk. Zdjęcia muszą być eleganckie ale i trochę skromne. Fotograf w trakcie sesji próbuje rozluźnić modelkę i zaczyna z nią rozmawiać. Podpytuje o cel sesji. Ona nieśmiało się uśmiecha i patrzy na swojego Pana który dość luźno odpowiada, że to hobbystycznie.. Panowie rozmawiają ze sobą i od słowa do słowa pada hasło  cuckoldplace :) . Fotograf kiwa głową z zainteresowaniem. Podchodzi do Pani aby ustawić ją do kolejnego zdjęcia. Najpierw niewinnie obserwując czy nie spłoszy towarzystwa. Potem coraz odważniej przysuwa się do niej na tyle blisko że czuje jego podniecenie na swoich pośladkach. Pan z zaciekawieniem obserwuje sytuacje. Atmosfera robi się gorąca.. Fotograf wraca na miejsce i strzela kolejne zdjęcia, namawiając tym samym modelkę na odkrycie swoich wdzięków. Ona dość nieśmiało podciąga spódniczkę, siada na krześle w rozkroku. Fotograf wydaje z siebie zadowolenie i prosi o więcej. Pani zaczyna podróżować dłońmi po wewnętrznej stronie ud aż do łona... Sama jest zaskoczona jak bardzo szybko zrobiła się mokra. Fotograf to uchwyca, z podnieceniem przygląda się czerwonym paznokciom na czarnych atłasowych majteczkach i nabrzmiałej cipce. Nie potrafi się powstrzymać.. Podchodzi do modelki. Usiadła idealnie, jej twarz jest na wysokości zadania. Ostatnie spojrzenie na swojego Pana upewnia ja w tym, że i on się zaczął już dobrze bawić. Spodnie rozrywane erekcją i to spojrzenie które mówi "idź na całość maleńka". Swoja uwagę przenosi na fotografa który już stoi z rozpiętym rozporkiem. Nie przestając zabawiać się cipką, łapczywie chwyta jego penisa i zaczyna konkretnie ssać mrucząc z rozkoszy... 

No ja nie wiem czy mam kontynuować :P 

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Różnie to w życiu bywa. Czasem jest też mniej różowo, o czym chcę przestrzec napalonych panów.  Autentyczna sytuacja. Pracownik mojego znajomego właściciela firmy meblarskiej dostał delegację na montaż. Mebelki kuchenne pod wymiar. Docięte i gotowe do złożenia na miejscu. Gospodyni miła, ładna i w samym szlafroku. Praca, kawusia, miła pogawędka. Od słowa do słowa, no i Pani dostaje to, o co się prosiła. Kiedy przyszło do regulowania rachunku za montaż i mebelki....ZONK!

-Przecież dostał już pan zapłatę.

-Jak to?

-A tak to! Jak się nie podoba, to zaraz dzwonie na policję i mówię że mnie pan zgwałcił.

I co miał zrobić biedaczek? Zabrał się niepyszny chłopina i odszedł zgrzytając zębiskami. Nie dość, że nie przywiózł pieniędzy za robociznę, to jeszcze musiał dołożyć do interesu z własnej kieszeni za materiał. Kosztowny numerek.

A miało być tak pięknie... :facepalm:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fajne też bym tak chciała

Zawsze możesz wezwać serwis komputerowy w mojej osobie a z pewnością się dogadamy... możesz nawet zapłacić kartą :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pożyczam od dalszego znajomego niedużą sumę, jednak opóźniam się ze zwrotem i w końcu pytam, czy zgodziłby się zaliczyć moją żonę zamiast spłaty. On się zgadza. Żona zgadza się zdecydowanie. Jest zachwycona, że będzie zerżnięta za moje długi. KOleś przychodzi do nas po pracy. Jest w garniturze i z teczką. Żona akurat gotuje obiad w kuchni. Pyta go czy zje coś z nami. On na to, że trochę się spieszy. Podchodzi do niej, odgarnia włosy i całuje w kark. Ona dalej miesza zupę. Mówię, że zaczekam w salonie ale zanim znikam za drzwiami, widzę jak on podciąga w górę jej spódnicę i dociska uwolniony ze spodni twady członek do jej pośladków. Wychodzę. Słucham odgłosu kuchennego blatu uderzającego o ścianę. Już dawno miałem go naprawić. Potem słyszę ją. Jest ruchana za kasę a piszczy z rozkoszy. Wołają mnie. Facet jest zadowolony. Na podłodze widzę plamy jego nasienia. Daje mi jeszcze pięćdziesiąt złotych twierdząc, że moja żona jest zdecydowanie tego warta. Przyjmuję banknot, żegnam się z nim i odprowadzam do drzwi słuchając komplementów na temat żony.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurczę, stary. Ja Paweł - czyli już jesteśmy znajomymi.... No to ile tej kasy chcesz pożyczyć?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie popadłbym w tarapaty finansowe, ..... gdyby tylko chciała oddawać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...