Skocz do zawartości
pawel1969

Płacenie Dupą Za Usługi

Rekomendowane odpowiedzi

a ja ze swoją szanowną małżonką Marią Magdaleną mamy już kilka takich wspaniałych akcji za sobą

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W swoich fantazjach to wiele razy płaciłam dupą :) Znacznie gorzej wypada mi wcielanie takich fantazji w życie bo jak tu zaproponować? Tak po prostu dam ci dupy nie zapłacę?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znacznie gorzej wypada mi wcielanie takich fantazji w życie bo jak tu zaproponować? Tak po prostu dam ci dupy nie zapłacę?

Po co tak brutalnie :)

Jak chcesz rady i masz faktyczne ciśnienie na zrealizowanie takiej fantazji to coś tam mogę wspomnieć.

Z dawnych czasów jak byłem bardziej rozrywkowy i miałem kilka podobnych koleżanek, które podnoszenie sobie adrenaliny różnymi akcjami wprowadzały na coraz wyższe levele. Przykłady zrealizowane zasłyszane od jednej.

Kurs taxi, na koniec udawana konsternacja "oj, kurcze, zapomniałam pieniążków, nie dałoby się tego inaczej załatwić?" z szelmowskim uśmiechem. Obciąganko i rypanko na masce.

Panowie policjanci, koleżanka jechała bez prawa jazdy (zabrali za punkty), z podobnym jak wyżej uśmiechem, podobnym jak wyżej tekstem i przejechała mu jeszcze ręką po rozporku. W radiowozie jednemu zrobiła laskę, drugiemu dała tyłka.

Żeby było śmieszniej kierowniczka jednego z oddziałów banków. Robiła takie akcje dla sportu :)

Już nie wspomnę o zwykłym umawianiu się za kasę dla adrenaliny, bo to już temat na zupełnie inną historę :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz rady i masz faktyczne ciśnienie na zrealizowanie takiej fantazji to coś tam mogę wspomnieć.

Ciśnienia na szczęście nie mam żeby się za kasę puszczać, rozważałam jedynie opcję realizacji z kimś zaufanym jako zabawę. Pod warunkiem że przystojniak. Nie chciałabym żadnemu obleśnemu grubasowi z radiowozu obciągać. Chyba że przystojniak i umyty.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

konkretna widzę z ciebie osóbka. Kto powiedział że w radiowozie to musi zaraz obleśny grubas siedzieć:) Fantazji trochę. Przecież to ty ostatecznie wybierasz co nie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciśnienia na szczęście nie mam żeby się za kasę puszczać, rozważałam jedynie opcję realizacji z kimś zaufanym jako zabawę. Pod warunkiem że przystojniak.

Ciśnienia mieć nie musisz a ciekawe pomysły warto realizować :)

Spróbuj zamówić jakiegoś mechanika do domu do naprawy drobnej usterki (elektryk, hydraulik...). Myślę że nie odmówi takiej zapłaty... :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj zamówić jakiegoś mechanika do domu do naprawy drobnej usterki (elektryk, hydraulik...). Myślę że nie odmówi takiej zapłaty

Problem w tym że zwykle nie jestem w domu sama. Mój syn wraca ze szkoły i zastaje matkę w takiej sytuacji. To byłby hit  :bananasex:  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

też mieliśmy taką sytuacje, przyczym był  to znajomy mojego mezczyzny i oddalam mu sie w ramach rekompensaty za wynajęcie domku letniskowego. co prawda nie konkrtnie regulujac jakis rachujek ale chąć być fair i dać coś od siebie. niesamowite, bo jemu to  sie tak spodobalo ze juz teraz jako cuckold para sptykamy sie d oteraz ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

też mieliśmy taką sytuacje, przyczym był  to znajomy mojego mezczyzny i oddalam mu sie w ramach rekompensaty za wynajęcie domku letniskowego. co prawda nie konkrtnie regulujac jakis rachujek ale chąć być fair i dać coś od siebie. niesamowite, bo jemu to  sie tak spodobalo ze juz teraz jako cuckold para sptykamy sie d oteraz

Prawie jak w opowiadaniach o cuckold znalezionych w sieci :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Problem w tym że zwykle nie jestem w domu sama. Mój syn wraca ze szkoły i zastaje matkę w takiej sytuacji. To byłby hit  :bananasex:  

Na szybki numerek może się znajdzie kiedyś okienko w rozkładzie dnia. Hicior by był jakby jeszcze wszedł z kumplami z klasy :P

Odnośnie tematu to żal ile takich fantazji mogło pozostać niespełnionych, chociaż obydwie strony o tym myślały, ale nikt nie wyszedł z inicjatywą...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...