Skocz do zawartości
pawel1969

Płacenie Dupą Za Usługi

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że to świetny pomysł. To jest bardzo ekscytujące i podniecające. Wielokrotnie już o tym myślałam. Na liście życzeń-wszystkie profesje :):)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a My chcemy coś takiego zrealizować naprwde ,planujemy niedługo zmianę auta i chcemy ogólnie pojezdzić po komisach.Wiem że fajnie i łatwo się mówi  gorzej z wykonaniem bo po 1 trzeba będzie znalezć odpow.przystojnego i na poziomie właściciela komisu tak żeby przypadł do gustu MariiMagdalenie i dysponował odpowiednim autem jakiego szukamy no i by się nie spłoszył.z drugiej strony nie spieszy nam się tak bardzo wiec pojezdzic i wybadac teren należy.Na samą myśl - jazda próbna ja za kółkiem a moja suczka negocjuje na tylnym siedzeniu ustami...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre. Przyjemne z pożytecznym. Życzę dużej zniżki i frajdy z masywnego wytrysku na twarz żony.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę ogiera, żeby znalazł dwóch zaufanych kumpli chętnych do gangbangu. Inscenizujemy taką scenkę. Chłopaki przebierają się za gliniarzy i ustawiają w nie uczęszczanej leśnej drodze. Zatrzymują nas, gdy przejeżdżamy.

- o co chodzi panowie? - pytam.

- Proszę wysiąść. I pani też.

- Ale o co chodzi.

- Kontrola. Szukamy narkotyków.

Każą mojej żonie odwrócić się z rękoma na masce i obszukują. Oczywiście pamiętając o dokładnym wymacaniu jej piersi i cipki. Ja protestuję, ale jeden z nich skuwa mnie w kajdanki. Po chwili znajdują u mojej żony torebkę z białym proszkiem (cukier, ale do przedstawienia wystarczy).

- Jedziecie z nami. Będziecie się tłumaczyć na komisariacie.

- Może się jakoś dogadamy? - pyta żona.

- Coś pani proponuje?

Żona zsuwa majtki do kolan, zadziera spódnicę do góry i wypina pupę. Jeden z chłopaków wyciąga ptaka z rozporka podchodzi do niej od tyłu i ją posuwa. Po nim kolejni. Po ruchańsku zostawiają nas w spokoju i odjeżdżają.

Gdy zostajemy sami proszę ją o seks ale odmawia. Mówi mi że jestem gamoniem i zawsze ona musi wszystko załatwiać. Zaspokajam się ręką wylizując jej cipkę ze spermy.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek k&p_gdansk

Może trzeba komuś w trójmieście kran naprawić?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może trzeba komuś w trójmieście kran naprawić?

Za pieniądze czy za dupę? :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek k&p_gdansk

No, nie musi byc koniecznie dupa. Ale pieniadze nie sa wymagane.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, nie musi byc koniecznie dupa. Ale pieniadze nie sa wymagane.

Zerknij na treść tematu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek k&p_gdansk

:lach:  tak czy inaczej podejdę do tego z entuzjazmem :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...