Skocz do zawartości
uległy†

Znaczenie Wulgarnych Słów

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie kiedyś , dawno  temu w łóżku bluzgi studziły momentalnie, jak ręką odjął, mimo, że generalnie nie przeszkadzają mi jak ktoś używa "celnie' na codzień. Od kobiet działają na mnie identycznie jak od mężczyzn, tylko skuteczniej.  Najpierw chwila ostudzenia, a potem rozbawienie na maksa, i po seksie. :facepalm::lach: I tu się dobrze z mężem zgrałam, bo generalnie nie jesteśmy gadatliwi w łóżku. Raczej sporadycznie. Wolę pogadać przed, a najlepiej po.;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego by sie nie wypowiedzieć, jak to wyglada u nas :) a co !

Otóż, my jak to my ... uwielbiamy wiele, oj wiele mmmmmmmmm wiele.

Zdarza się bardzo często, że wulgaryzmy się sypią, ale jest ale :)

Nastrój musi być należyty moi mili i kochani forumowcy, odpowiednia atmosfera, ochota na takie klimaty.

To podobnie jak z innymi ciekawostkami opisywanymi w innych postach: jest podniecenie, duże podniecenie, to jest czasem ochota na suki, kurwy, chuje, jebanie, pierdolenie, rżnięcie się za kasę i inne słowne potyczki.

Ot tak, podczas miziu miziu to raczej pieszczoty wchodzą w grę. 

Jeśli jest dobry klimat, ostre rżnięcie, wtedy kochamy brzydkie wyrazy, najbardziej wyszukany ale i te chamskie proste :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie jesteśmy gadatliwi w łóżku.

Kiedyś uśmiałam się do łez, podczas babskich pogaduszek z koleżankami, jedna powiedziała, że strasznie jej brakuje pikantnych słówek podczas seksu, powiedziała więc wprost o tym swojemu facetowi, a on na to: w łóżku to się robi, a nie gada :lach:

"Robienie" w łózku to tylko z robieniem pod siebie mi się kojarzy hehe.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś uśmiałam się do łez, podczas babskich pogaduszek z koleżankami, jedna powiedziała, że strasznie jej brakuje pikantnych słówek podczas seksu, powiedziała więc wprost o tym swojemu facetowi, a on na to: w łóżku to się robi, a nie gada :lach:

"Robienie" w łózku to tylko z robieniem pod siebie mi się kojarzy hehe.

Czasem pewnie  tak. :) Jak do wszystkiego, źle się w łóżku zmuszać do czegokolwiek. Więcej szkody niż pożytku. To trza czuć po prostu ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem pewnie  tak. :) Jak do wszystkiego, źle się w łóżku zmuszać do czegokolwiek. Więcej szkody niż pożytku. To trza czuć po prostu ;)

Dokladnie Dobra..., nie zawsze jest taki klimat, odpowiednio nakrecona atmosfera to cisna się coraz bardziej siarczyste słówka.., a kiedy podniecenie opada.., nic tylko czule mile slowko szepnac do uszka...,

Napiszę jeszcze raz, bo były podobne tematy na Forum; jesli chodzi o mnie, to absolutnie nie akcpetuję personalnych wulgaryzmów w rodzaju: szmato, dziwko, kurwo, suko. Choć "moja suniu/suczko" mogłoby by być :D I to tylko wyłącznie podczas zabawy, pw lub zaczepki na czacie zawierające powyższe kończę bez możliwości drugiej szansy dla delikwenta.

Nie chodziło o to czy używać.., bo o tym była już mowa, ale czy znaczenie tych słów jest takie samo.., no i mówimy tu tylko o seksie z odpowiednią adrenalina, a nie o życiu codziennym...
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uległy, to, że znaczenie jest inne niż w zabawie to oczywiste.

Ktoś może lubić wulgarnie, a nawet bardzo wulgarnie, ale powątpiewam czy na codzień to będzie akceptowalne ;)

Jeśli para ludzi kłóci się używając tego rodzaju słów: ty głupi chuju, czy tez: ty durna dziwko, to trzeba zalecić intensywny kurs komunikacji stosowanej, chyba, że obojgu to odpowiada, ale to raczej inna para kaloszy.

Co do zasady nie lubię słuchac osób korzystających z przecinka "kurwa", co drugie, czy nawet co trzecie słowo, jak równiez innych wulgaryzmów, o kobietach to już nie wspomnę, bo gdy taką słyszę, usza mi więdną ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uległy, to, że znaczenie jest inne niż w zabawie to oczywiste.Ktoś może lubić wulgarnie, a nawet bardzo wulgarnie, ale powątpiewam czy na codzień to będzie akceptowalne ;)Jeśli para ludzi kłóci się używając tego rodzaju słów: ty głupi chuju, czy tez: ty durna dziwko, to trzeba zalecić intensywny kurs komunikacji stosowanej, chyba, że obojgu to odpowiada, ale to raczej inna para kaloszy.

Illo...Nie ten trop...Mówimy o zabawach w łóżku.. I o używaniu takich słów w seksie...Np., Ty akceptujesz "sunia", "suczka", "suka" już nie..Inna pani będzie akceptowała, suka, dziwka, ale kurwa to już za ostro.., a jeszcze inna im bardziej siarczyste tym bardziej podniecajace...To tak troszkę, jak z tymi "granicami"
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uległy, to ja już nie wiem o co kaman :s:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uległy, to ja już nie wiem o co kaman :s:

Wybaczam Ci.... :DSkoro nie kręcą Cię wulgaryzmy, to masz prawo... :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby używać trzeba znać znaczenie w związku z tym mam pytanie z innej beczki

Kim jest suczka?  - wyuzdana kobieta

Kim jest suka? - chamska kobieta

Kim jest kurwa? - kobieta, która puszcza się wszędzie z każdym i robi z tego przysłowiowej igły widły

Kim jest dziwka?  - kobieta która uprawia sex za pieniądze

Kim jest szmata? - hmmm może jest to połączenie wszystkich tych określeń w jedno? albo jeszcze inny twór

Mylę się? a może sam sobie źle to zdefiniowałem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...