Skocz do zawartości
uległy†

Znaczenie Wulgarnych Słów

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadomo ze na 100% nie pozwoliła bym obcemu facetowi poznanemu dopiero godzinę , dwie ,trzy ,przed stosunkiem używać jakich kolwiek słów wulgarnych w moja stronę mimo dużego podniecenia.Natomiast z już poznanym Mi wcześniej kochankiem z którym dużo wcześniej pisze rozmawiam co Mnie co nas podnieca to tak jak najbardziej wręcz kocham słowa :Suka ,Kurewka, Dziwka co do Szmaty , nie bardzo akurat Mnie się podoba ....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo ze na 100% nie pozwoliła bym obcemu facetowi poznanemu dopiero godzinę , dwie ,trzy ,przed stosunkiem używać jakich kolwiek słów wulgarnych w moja stronę mimo dużego podniecenia.Natomiast z już poznanym Mi wcześniej kochankiem z którym dużo wcześniej pisze rozmawiam co Mnie co nas podnieca to tak jak najbardziej wręcz kocham słowa :Suka ,Kurewka, Dziwka co do Szmaty , nie bardzo akurat Mnie się podoba ....

Wreszcie jakas konkretna odpowiedź...Kocia...., Ty taka niepozorna, grzeczna..., a tu proszę...., strach się zapedzac..., bo przy tobie szybko kontrolę nad rzeczywistością się traci... :D
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie jakas konkretna odpowiedź...Kocia...., Ty taka niepozorna, grzeczna..., a tu proszę...., strach się zapedzac..., bo przy tobie szybko kontrolę nad rzeczywistością się traci... :D

Uległy hmm Ja grzeczna w życiu hi hi niepozorna to tak a co do kontroli nad rzeczywistością traconej to muszę sprawdzić ha ha :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy hmm Ja grzeczna w życiu hi hi niepozorna to tak a co do kontroli nad rzeczywistością traconej to muszę sprawdzić ha ha :)

Cza będzie jakiś budzik ustawić co by się nie okazało że...., to już jutro....
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię wulgaryzmy, im gorsze tym większe czuję podniecenie. Nie przeszkadza mi żadne.

Niestety muszę ........ o nie prosić:)

Dla mojego męża niektóre są nie do przyjęcia, np szmata. Więc nigdy takowego nie usłyszałam.

Gdy bez "upominania się" zwyzywa mnie- jestem tak podniecona, że nie daleko mi do szczytu.

Co do stopniowania to chyba właśnie taka kolejność jaką napisałeś uległy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawy wątek .., kurcze jak by ktoś do mnie powiedział ty szmato  to bym chyba udusiła albo zrobiła bym jakąś inną krzywdę nie wiem dlaczego, może to kwestia wychowania? hmm nie wiem  ale najgorsze to co powiedziałam do męża to psie raczej  forma wulgaryzmów nie przemawia do mnie zresztą na co dzień też takich słów nie używam od takie poprawne zemnie dziewczę :-) :-) ale jak komuś to odpowiada do jego sprawa :-) byle by nie gorszyć dzieci :-) :-) zresztą kobiecie i damie nie przystoi wyrażać się nie parlamentarnie chyba że jest w istocie bardzo zirytowana zachowaniem swojego mężczyzny to ku ujściu frustracji i negatywnych emocji to można by siarczyście parsknąć na partnera :-) jeśli ktoś czuje taką potrzebę :-) ja wolę jednak inne formy ;-) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zresztą kobiecie i damie nie przystoi wyrażać się nie parlamentarnie

Podoba mi się to co napisałaś! :) Jestem również przeciwnikiem nadużywania wulgaryzmów przez kobiety:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nacodzien w ogóle nie używam wulgaryzmow!!!

Czasem gdy mocno sie wkurwie to mi sie wymsknie, ale w łóżku to co innego.

Nie lubię tez gdy kobiety czy nawet mężczyźni bluzgaja, takie osoby tracą u mnie w oczach. Wulgarnych kobiet nie znoszę.

Jednak w łóżku mi to zupełnie nie przeszkadza. Jak mój mężczyzna rzuci przy szczytowaniu "o qurwa mac" to mnie ciarki przechodzą: D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nacodzien w ogóle nie używam wulgaryzmow!!!Czasem gdy mocno sie wkurwie to mi sie wymsknie, ale w łóżku to co innego.Nie lubię tez gdy kobiety czy nawet mężczyźni bluzgaja, takie osoby tracą u mnie w oczach. Wulgarnych kobiet nie znoszę.Jednak w łóżku mi to zupełnie nie przeszkadza. Jak mój mężczyzna rzuci przy szczytowaniu "o qurwa mac" to mnie ciarki przechodzą: D

Zgadzam się łóżko to coś zupełnie innego niż na co dzień by ktoś się w ten sposób do Mnie odniósł :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napiszę jeszcze raz, bo były podobne tematy na Forum; jesli chodzi o mnie, to absolutnie nie akcpetuję personalnych wulgaryzmów w rodzaju: szmato, dziwko, kurwo, suko. Choć "moja suniu/suczko" mogłoby by być :D I to tylko wyłącznie podczas zabawy, pw lub zaczepki na czacie zawierające powyższe kończę bez możliwości drugiej szansy dla delikwenta.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...