Skocz do zawartości
BlackBetty

Może tu znajdę ROGACZA??:)

Rekomendowane odpowiedzi

...w tym cały ambaras, by dwoje chciało na raz :)

...a ja znów w punkcie wyjścia jestem.

A to dlaczego, znów w punkcie wyjścia? :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

eeeee...

no chyba nie jest tak źle. Może się nie dogadałaś? Może coś czasem pomiędzy palcami przecieka :) A może zbyt wiele wplatam w to ideologii a wystarczy lepiej poszperać? Hmm?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie poszukiwałem wolnego Rogacza, dlatego nie mam pojęcia jak duży to kłopot :) Ale jak stara maksyma głosi- kto szuka ten znajdzie, koleżanko. Szukaj więc :) Wolni Rogacze którzy gdzieś tam zapewne są, czekają :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

…może istotnie zabrakło nici porozumienia, pełnej otwartości, a może to cos zupełnie innego?? Ciekawa jestem Waszego zdania.

Mężczyzna zdecydowanie deklarował chęć bycia Rogaczem - uległym Rogaczem. Ba! Sam jako pierwszy zaczął mówić o swoich pragnieniach, więc nie ma mowy o narzucaniu komukolwiek czegokolwiek 

Problem pojawił się przy pierwszej zdradzie. Wcześniej oczywiście powiedziałam, że umówiłam się na konkretny dzień z mężczyzną, z którym wcześniej już dwa razy spotkałam się…dla seksu. Był podekscytowany. Po spotkaniu, tak jak chciał, opowiedziałam o szczegółach, o tym co czułam, itd. Nadmieniłam, iż mężczyzna jest żonaty i ów Rogacz nie zaakceptował tego…

Stąd mój powrót na forum…

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można mówić o sobie Rogacz. Można też powiedzieć o sobie Chiński Car. Pytanie tylko, czy jest się wówczas Chińskim Carem? :) Pamiętam że szukałaś i szukasz zadeklarowanego Rogacza. Świadomie, do takiego właśnie związku. Uznaj więc ten związek za nieudany i nie zniechęcaj się. Dlaczego Rogacz nie zaakceptował faktu że Kochanek jest Żonaty, doprawdy nie wiem. Przecież to ogólnie przyjęta norma Kochanka Cuckold,- fakt, że jest Żonaty lub w związku nieformalnym, lecz zacementowanym. A z Forum nie znikaj, to jest miejsce dla Ciebie. Opowiadaj o swoich doświadczeniach, nawet gdy nie są dobre.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wartościowe związki to te o które się walczy, a nie te które przychodzą same z siebie. Od "zadeklarowanego" rogacza do tego Twojego jedynego męża rogacza jest długa droga, a czas jest zawsze dobrym sprzymierzeńcem. Nie znałaś przypadkiem lepiej tego kochanka niż tego "wirtualnego" rogacza? A czy ten "wirtualny" rogacz nie tęskni za Tobą? Żeby mówić o jakimkolwiek związku, potrzebne jest coś więcej niż rozmowy przez telefon, czy wymiana maili. Żeby się przekonać jak będzie, trzeba się poznać, porozmawiać w 4 oczy, pobyć ze sobą, pochodzić razem na spacery, potrzymać się za rękę, uśmiechać się do siebie. A gdy już iskrzy między dwojgiem ludzi, gdy pojawiają sie uczucia, gdy jedno chce być z drugim wówczas jest miejsce na seks, realizowanie fantazji... jeśli kolejność jest inna może pojawić się obojętność i ... wymówka...

Zastanawiałaś się jakie ma doświadczenia seksualne? Może nie jest zbyt doświadczonym facetem i się trochę "przestraszył"?

Jeżeli ten "wirtualny" Ci się spodobał, jeżeli go polubiłaś to może trzeba trochę powalczyć, żeby poczuł, że nie jest Ci obojętny, że coś dla Ciebie znaczy... chyba nigdy mu nie powiedziałaś tego co tutaj napisałaś o zakochaniu się i o tym, że myślisz o małżeństwie. Powiedziałaś mu kiedyś, że go lubisz, że Ci się podoba?

A czy to tak faktycznie było, że to on mówił pierwszy o swoich marzeniach? Czy jakieś wypowiedziane czy napisane przez Ciebie słowo nie dało mu podstaw do wysnucia wniosku, że takie zdradzanie swojego faceta mogłoby Cię kręcić. Nie myślałaś o tym, że temu "wirtualnemu" wcale nie zależy na byciu zdradzanym (i wcale o tym nie marzy) tylko na Tobie (i marzy o Tobie)? I dlatego, że Ciebie kręci zdrada to on chce zostać dla Ciebie rogaczem? Powinnaś sobie odpowiedzieć na pytanie, czy szukasz faceta, którego kręci bycie zdradzanym, czy szukasz faceta którego kręcisz Ty i kręcą go Twoje przyjemności?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Dlaczego Rogacz nie zaakceptował faktu że Kochanek jest Żonaty, doprawdy nie wiem.

Nie, to jakby "niekoszerne". :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...