Skocz do zawartości
BlackBetty

Może tu znajdę ROGACZA??:)

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widzisz z postów wyżej rogacza chetnego na zwiazek z Toba znajdziesz tu napewno. A w pakieciku kochanek tez sie trafi i oto spelnisz swoja fantazje :)

Zdrada kontronowana conecting people :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, witam:) Dzień upłunął mi miło w Druskieninkach, ale zaraz na wszystkie wiadomosci odpowiem.

Tofik:) fajna wizja...takie warto realizować...by niczego nie żałować:), a przynajmniej ja tak uważam:) Może tylko nie zakończyłabym jej w toalecie, a jakims zdecydowanie przyjemniejszym miejscu. Wrażenia wizualne są dla mnie dosć istotne:)

Czy z pewnoscią znajdę tu Rogacza...oby...moje wielkie marzenie.

Mam tylko wrażenie...już po dwóch dniach, że niektórzy pozostaną Rogaczami jedynie w sferze marzeń, ale - co kto woli....nie neguję i nie osądzam wyborów, a wszystkich gorąco pozdrawiam:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy z pewnoscią znajdę tu Rogacza...oby...moje wielkie marzenie.

Wierz mi Roksa,że na tym forum już coś takiego się zdarzyło :) Więc czemu Tobie miałoby się nie udać?Szukaj wytrwale,a cierpliwość będzie wynagrodzona :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cozatymidzie - jak mam potraktować Twoje pytanie? :):):)

Takie gorące letnie wieczory bezwstydnie "rozpuszczają" kobiece zmysły. Lubię, gdy lato jest gorące i burzliwe, lubię zapach deszczu, a nawet mokrą sukienkę w taki wieczór...

...eeehh, aż mnie nosi :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, hej, nie było mnie tu jakis czas....ale znów macham na przywitanie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...w tym cały ambarans, by dwoje chciało na raz :)

...a ja znów w punkcie wyjscia jestem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hej, bardzo milo, ze sa takie kobiety jak Ty.

Mnie sie marzy taka co by mnie kochala i z ktora seks by byl super ale... aby lubila mnie prowokowac i opowiadac o innych, doprawiala rogi sama i przy mnie... by oczekiwala abym ja ubral a ona by mi mowila co zrobi, rozkazywala i zakazywala onanizmu do powrotu, siadala na twarzy itp... itd... tyle fantazji bo sie znowu rozkrece a lepiej je realizowac. Moze kiedys?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...