Skocz do zawartości
BlackBetty

Może tu znajdę ROGACZA??:)

Rekomendowane odpowiedzi

Określenie, że natury nie da się oszukać, jest chyba najbardziej trafnym ze stwierdzeń....przez lata próbowałem sobie tłumaczyć, ze jestem zboczeńcem, że tak się nie robi itp....teraz wiem, że nie będę w stanie bez tego żyć, stąd moja obecność tutaj.,,

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani, chyba wywołaliście mnie do tablicy :)

Santin, historia nie ma ani fajerwerków w finale, ani czarnej rozpaczy. Rogacza nie było, a ja tkwię w tradycyjnym związku. Tak, TKWIĘ. Być może to się zmieni, sama nie wiem. 

To czego nie mam w związku, mam z kochankiem i przynajmniej w tej sferze jest bosko.

...to nie jest tak, że pstrykniesz palcami i masz rogacza. W moim przypadku spaliły na panewce wszelkie próby wciągnięcia partnera w ZK. Nic na siłę. 

Nie mniej jednak zdefiniowane preferencje, potrzeby i marzenia domagają się realizacji. Natury nie da się oszukać. Można ją na chwilę odstawić w kąt, ale pragnienia powracają... :)

No i cóż... Partner ma w sumie teraz gorzej niż mógłby mieć. ;) Taka konkluzja.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...to nie jest tak, że pstrykniesz palcami i masz rogacza. W moim przypadku spaliły na panewce wszelkie próby wciągnięcia partnera w ZK. Nic na siłę. 

Nie mniej jednak zdefiniowane preferencje, potrzeby i marzenia domagają się realizacji. Natury nie da się oszukać. Można ją na chwilę odstawić w kąt, ale pragnienia powracają... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fenix?

A Pan z Pisza pisze nic nie pisząc??

Widać tak mają w Piszu, że jak piszu to nie widać :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...