Skocz do zawartości
BlackBetty

Może tu znajdę ROGACZA??:)

Rekomendowane odpowiedzi

Poznałam mężczyznę...taka internetowa znajomosć. Opisał swoje pragnienie/marzenie posiadania żony...która będzie go zdradzać - zdradzać na jego oczach, albo opowiadać o zdradach...normalne małżeństwo z małym sekretem w alkowie.Przyznam, iż na początku byłam w lekkim szoku, nie rozumiałam zupełnie, jak mężczyzna może tolerować zdradę, ba, czerpać z tego przyjemnosć, gdy inny dotyka, pieprzy żonę.Analizując swoje dotychczasowe życie zrozumiałam, że jego marzenia idealnie wpisują się w moje. To była tylko internetowa znajomoć, ale całkowicie wywróciła moje podejscie do seksu, partnerstwa.To może forum dla mnie?Pozdrawiam

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj, doświadczenia innych :) Mam jedynie kilka pytań. Jak zamierzasz to realizować? Z tym partnerem poznanym w sieci? On będzie Rogaczem w Waszym związku, czy tez zamierzasz zaznajomić z tematem swojego "legalnego" partnera jeżeli takowego posiadasz? (Mąż, narzeczony) A może chcesz jedynie porozmawiać na forum, do czego również zapraszamy. Piszesz, że w zwykłym związku nigdy nie osiągniesz czegoś takiego. Nadal jest jednak tajemnicą, czy jesteś w tym "zwykłym" związku? I skąd pewność jakie pragnienia ma Twoja rzeczywista druga połówka? Jeżeli jesteś w takim związku, to z pewnością zdajesz sobie sprawę z tego że masz teraz sekret o którym Twój partner nie wie. Skąd pewność, że on nie ma takiego samego sekretu przed Tobą? Wzajemny strach przed odrzuceniem, to nie jest zbyt dobra karma. Tak rodzą się zdrady ale te niekontrolowane. Cóż bowiem "miałam inne pragnienia niż on" "Był zbyt delikatny, zbyt brutalny, zbyt nijaki". Nigdy nie wiesz co drzemie głęboko w psychice Twojego partnera, czy przypadkiem, nie ma takich samych rozterek. Przemyśl to wszystko.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem w związku.

Jestem pewna co do swoich pragnień, marzeń. Chciałabym poznać tu mężczyznę, który będzie czerpał satysfakcję z bycia zdradzanym. Taki układ byłby spełnieniem moich najskrytszych fantazji. Czytając to forum, wypowiedzi kobiet i mężczyzn widzę, iż spełnienie może przyjsć jedynie wraz z otwartym mówieniem o tychże fantazjach.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę mężczyzny, który na kolanach założy mi piękne koronkowe stringi przed spotkaniem z innym...będzie cierpliwie czekał, a potem wysłucha szczegółów ze spotkania. Chcę mężczyzny, który będzie patrzył, jak dotyka mnie inny...a jesli zechce dołączy się...

Rogacz sam w sobie nie jest tak podniecający, jak MĄŻ-ROGACZ...na samą mysl aż robi się gorąco. Niesamowicie podnieca mnie sama mysl posiadania męża, który przyglądałby się zdradzie, męża akceptującego moje seksualne zachcianki...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czeka Cię więc trochę szukania :) Ale układ którego poszukujesz jest jasny. Może przewertuj ogłoszenia? Są przecież "wolni" Rogacze, którzy poszukują Hot Wife i z takimi ogłoszeniami również na naszym forum się spotkałem. Czytaj dużo forum. Czego nie ma w Ogłoszeniach, to z pewnością znajdzie się w dyskusjach.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hm :):) czuję się połechtana, ale interesują mnie wolni Rogacze! Chcę mieć swojego, takiego, w którym mogłabym zakochać się z wzajemnoscią :)

Nie mniej tofik pozdrawiam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmate...nie kosmate - prawdziwe, szczere i bardzo emocjonujące.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pewną fantazję, fantazję z wielkim pragnieniem urzeczywistnienia. Właściwie nawet nie jest moja, ale wywarła na mnie ogromne wrażenie. Sytuacja, jakich mogą być setki, ale jakże wymowna.

Wyobraźcie sobie męża Rogacza, który po pracy wraca do domu i już od progu słyszy jęki żony. Cóż zastaje w sypialni? Żonę z szeroko rozłożonymi nogami, jęczącą z rozkoszy pod kochankiem…

Podchodzi, namiętnie całuje żonę w usta i idzie do kuchni przyrządzić kolację dla całej trójki…. A po kolacji obaj pieprzą żonę…

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja Żona ma taką fantazje np. że jesteśmy razem na dyskotece pijemy sobie wiski żona zaczyna tańczyć... ja już tylko patrzę. Przyprowadza go do stolika i przedstawia mnie jako kolegę ja idę kupić drinki jak wracam oni się już namiętnie całują :) widzę to wszystko z tak bliska po czym oni znikają w stronę toalety ja z po krótkiej chwili za nimi wchodzę i słyszę ciche jęki :) wchodzę do kabiny obok jęki stają się coraz szybsze i głośniejsze poczym domyślam się że on wziął Ją na ręce i mocno pieprzy przy ścianie a ja zaraz po drugiej stronie, nagle cisza słychać tylko mlaskanie mlaskanie :) i tylko jego ciche westchnienia... mogę się łatwo domyśleć co tam się dzieje :D i jeszcze wiele innych równie ciekawych fantazji :heart:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...