Skocz do zawartości
slodziakikociaki

korepetycje

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy teraz dwóch kochanków, nawet jeden prosił ją aby mu pomogła w języku Francuskim. Ale ich lekcje dość szybko się kończyły zajęciami praktycznymi.

A trzech to był by już tłum. Jest dużo zabawy, a przy trzech to ja nie mógłbym się dopchać do mojej żony.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy teraz dwóch kochanków, nawet jeden prosił ją aby mu pomogła w języku Francuskim. Ale ich lekcje dość szybko się kończyły zajęciami praktycznymi.

A trzech to był by już tłum. Jest dużo zabawy, a przy trzech to ja nie mógłbym się dopchać do mojej żony.

Też jestem "zapracowany".

Pytałem z ciekawości...

2,5 faceta?

ma jazdę kobieta...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami tak do mnie mówi, że robię za pół faceta i zasatanawia się czy mi nie dać zakazu zbliżania się do siebie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami tak do mnie mówi, że robię za pół faceta i zasatanawia się czy mi nie dać zakazu zbliżania się do siebie.

Hotka pilnuje swoich przywilejów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

seks-nauczycielka, korepetytorka to chyba moja największa fantazja i to spełniona(!) co opisałem w swoich opowiadaniach.Choć nie jestem już nastolatkiem to chyba nadal mi to pozostało i nadal chętnie praktykuje tego typu zabawy, tylko to odgrywanie ról to już nie to samo co taki spontant i ten dreszcz emocji z obcą dojrzałą kobietą ;)PS. jeżeli są tutaj chętne i aktywne zawodowo korepetytorki to chętnie douczyłbym się z biologii czy fancuskiego :P wszak na naukę nigdy nie jest za późno :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja historia byla taka, że był to student pierwszego roku który miał problemy z kilkoma rzeczami nad ktorymi chcial popracowac przed sesja.Wysłał go do mnie kolega który ma podobne zainteresowania do mnie i czesto w dosc niewybredny sposob ze soba flirtowalismy. (...) powiedzialam ze na dzisiaj juz skonczymy i odprawilam go do drzwi. powiedzialam na koniec zeby przyszedl za tydzien o tej samej porze.

Przefantastyczne opowiadanie. Moja nigdy niezrealizowana fantazja i niestety tak już chyba pozostanie... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłem do pokoju z 3 drinkami na tacy.

3 zajebiście mocne driny.

Wznosimy toast urodzinowy bierzemy po porządnym łyku.

Całuję ją w usta i jescze raz na głos wszystkiego najlepszego.

Przyciągam ją do Siebie  i łapie ją mocno za pośladek podciągając lekko tą opiętą supdniczke.

Wiem że on widzi, ona tez o tym wie.   On także wie że my wiemy......

Patrze na niego i mówie: " teraz ty ucałuj urodzinowo" uśmiecham sie do niego, a on  już bardziej śmielej podchodzi do niej "wszystkiego najlepszego" i całuje w policzek . z Tym że moje kochanie przekręca głowę tak że usta ich się stykają.

Nasz Gość lekko speszony się cofną ale gdy zobaczył nasze miny uśmiechną się podszedł jescze raz złapał ją w pasie i raz jescze pocałował ją w usta mówiąc:  " raz jescze najlepszego" przy czym już smielej przytulił ją do SIebie.

Siedzimy tak pół godziny.. .pijemy śmiejemy się  szybko robi się szum w czubie.

Kochanie  moje nagle  mówi głośno: " Chłopaki... a co z moim prezentem ???" i siada rozkrakiem na brzegu kanapy.... 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bastardwaw

REWELACJA!!!:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek jamal

Zajefajnioe się zaczyna, ciekaw jestem dalszego rozwoju wydarzeń :bananasex2:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...