Skocz do zawartości
slodziakikociaki

korepetycje

Rekomendowane odpowiedzi

oj wybrałbym się na takie korepetycje :redevil:  myślę, że nie tylko na matematyce bym poprzestał :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hahahah Ja to bym chyba celowo udawal totalnego gląba :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

jakby co to z matematyką zawsze byłem na bakier...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jakby co to z matematyką zawsze byłem na bakier...

Ja moge byc na bakier z obojetnie czym - byle sie na takie korepetycje zapisac :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

po około 40 min moja kobieta znowy wychodzi z pokoju, tym razem jednak  daje mi znac bym poszedł za nią i wchodzimy razem do łazienki.

"zostawiłam go na chwile samego, widać że gość nei może się skupić i ciągle patrzy na cycki" 

ja rozradowany jak mały dzieciak....

a  moja kobieta wtedy  zdejmuje  sukienkę  całą i widze ją nagą  patrzy na mnie uśmiechniętym wzrokiem i rozpina stanik.... i go powoli ściąga. "tak do niego teraz wyjde" - odpowiada.....  i nakłada spowrotem  sukienkę  ubrana tylko w pończoszki a sutki jej sterczą jak szalone.  Ten widok podnieca mnie  niesamowicie.

"Od tego siedzenie już mnei bolą plecy, dlatego zrobiliśmy sobie przerwę... "  mówi do mnie i  podciągając  sukienkę  siada na brzegu wanny i rozchyla nogi....   " zobacz jak na mnie to wszystko działa" - i pokazuje mi całą  mokrą  cipeczkę i wilgotne od myszki uda... nie wytrzymuje  i zaczynam ją cąłowąć po  chwili tuż przed jej szczytowaniem  przestałęm  i mówie:

" idz do naszego gościa już"   a ona cała  w dreszczach ledno  wstojąc na nogach  ociąga  opięta sukienkę  w  dół a jej sutki przebijają się  przez sukienkę  tak bardzo że nei sposób ich nie zauażyć. Cała  gorąca  i z rumieńcami na twarzy wychodzi z łazienki  i idzie do pokoju  tóż  przed drzwiami patrzty na mnie  ściska  przez chwile sama swoje piersi z podniecenia , odwraca się  otwiera drzwi do pokoju  i mówi do gościa.... "  już jestem z powrotem" i zamyka drzwi.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Skoro licytacja to ja jestem beznadziejny w sexie... korepetycje z sexu wydają się teraz bardzo uzasadnione. Może właśnie dlatego zostałem Rogaczem?  :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no  i pytanie - co byście zrobili gdybyście byli na takich korepetycjach i zobaczyli  że  kobieta która was tak mocno podnieca  wraca jakaś taka rozpalona  uśmiechnięta  i jej sutki jescze mocniej widać ? 

Co by się działo gdyby już koło was usiadła  i zapytała  " na czym to skończyliśmy ?" 

Jak podejść  kobite w takiej sytułacji :) ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...