Skocz do zawartości
illa

Męski orgazm bez wytrysku.

Czy męski orgazm bez wytrysku jest możliwy?  

194 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy męski orgazm bez wytrysku jest możliwy?

• Nie
    • Tak, słyszałam/słyszałem o tym zjawisku
    • Tak, zdarza mi się lub zdarzyło przynajmniej raz

Rekomendowane odpowiedzi

"Orgazm" przez prostatę (nie trzeba wtedy wytrysku) to faktycznie jest trudna sprawa.

Z tego co widziałem sprawny palec, lub strapon.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek jaann6

Witam,

To mój pierwszy post nie licząc powitalnego, także proszę moderatorów o wyrozumiałość.

Orgazm bez wytrysku jest jak najbardziej możliwy. Oczywiście jest słabszy mniej odczuwalny przez mężczyzn, wynika to z tego iż po wytrysku mężczyzna dostaje zastrzyk dopaminy. To właśnie dopamina wywołuje ten stan początkowej euforii a następnie osłabnięcia.

Osoby uzależnione od masturbacji zazwyczaj uzależnione są właśnie od dopaminy. Czytałem kiedyś książkę jakiegoś seksuologa z USA pierwsza litera nazwiska była K, jeden rozdział został poświęcony orgazmowi bez wytrysku. Wspominał w nim iż młodzi chłopcy którzy nie osiągnęli dojrzałości płciowej, poprzez masturbację mieli orgazmy bez wytrysku. Niestety nie miałem możliwości zweryfikować tej wiedzy (ze względu na mój wiek).

Oczywiście istnieje cała masa technik które wykluczają ejakulację, silne mięśnie PC, przepona miedniczna, kontrola nad oddechem.

Ostatnio słyszałem że w czasie stosunku mężczyzna powinien spinać mięśnie uda i pośladków maksymalnie, a ma to wywołać odpłynięcie krwi z penisa mężczyzny a napłynięcie do mięśni nóg (ile w tym prawdy nie wiem nie próbowałem). Lecz ktoś powyżej wspominał o tym iż ejakulacja jest możliwa bez erekcji, więc pewnie bujda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek jureka

witam, moja Pani się bawi ze mną kontrolując mój orgazm, masturbuje i przerywa jak widzi że coś się dzieję. Ostatnio dwa razy miałem orgazm bez wytrysku. Puściła mnie w ostatniej chwili. Już czułem, że skończę ale zabroniła więc zacisnąłem mięśnie i raczej nic nie wypłynęło (jeśli to mikroskopijne). Miałem orgazm dużo lżejszy niż przy wytrysku ale był, dodatkowo erekcja była utrzymana i kontynuowała, na początku po wznowieniu trochę bolało i mogłem bardzo długo wytrzymać. Więc to na pewno jest możliwe. Kwestia wyczucia chwili i zaciśnięcia mięśni.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałęm o czymś takim. Osobiscie nie miałem z tym styczności i nie wiem z czym się to je ;)

Tzn. cięszko mi określić co mogło by się do takiego zdarzenia zakwalifikować. Kiedyś powstrzymałem swój wytrysk i to co działo się później było bardzo silnym doznaniem, które mogło by pretendować do miana orgazmu bez wytrysku. Najfajniejsze jest to, że całe napięcie znikło, puściły hamulce i czułem się jak zaczarowany. To mi się bardziej podoba niż kilka sekund uniesienia ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1.Orgazm to odczucie psychiczne i nie musi byc ono wcale zwiazane z wytryskiem (ejakulacja).

W zwiazku z tym mezczyzna tak jak kobieta moze przezywac wiele orgazmow .

A wiec meski orgazm bez wytrysku jest mozliwy i czesto praktykowany np. na Dalekim Wschodzie.

2.Tzw "suchy orgazm" mozna osiagnac na wiele sposobow np poprzez rozne techniki kontroli o ktorych juz mowili moi koledzy 

lub z powodu braku prostaty albo niedoczynnosci.

3.Wytrysk mozna osiagnac na wiele sposobow :

- tradycyjny

- masaz prostaty

- pobudzanie innych stref erogennych np. brodawki piersi

- elektrostymulacja

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek as-model

to i ja się wypowiem, 

z mojego doświadczenia

orgazm bez wytrysku - (za pierwszym razem) jest możliwy - można go powstrzymać zaciskając mięśnie (tylko po co)

(Hindusi mawiają, że wytrysk to strata energii, natomiast niektórzy lekarze podobno, mówią że nie jest to do końca zdrowe)

Ja lubię długie dystanse - czasami po dłuższej akcji nie ma wytrysku

wyjdę trochę poza temat

co powiecie na kilka orgazmów pod rząd?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja powiem tak ze kiedy bylem jeszcze mlodym chlopcem ale juz uprawiajacym robotki reczne to pamietam takie orgazmy bez wytrysku

po jakims czasie , pewnie juz w fazie dojrzewania zaczalem strzelac sperma, ktora zazwyczaj ladowala pod dywanem po moim onanizowaniu sie do zaporzyczonych tatowych swierszykow typu Twoj Weekend - ahh to byly czasy  :oki:

czyli co pisze jaann6 to jest prawda, przynajmniej w moim przypadku tak bylo

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ankieta przeprowadzona na poczatku postu potwierdzila , ze mozliwy jest orgazm mezczyzny bez wytrysku.

Zapewne jednak uczestnicy dosc szeroko interpretowali warunki ankiety.

Trzeba by bylo ograniczyc pytanie do kwestii czy dotyczy ono tylko tradycyjnego stosunku plciowego czy tez innych czynnosci stymulujacych ? Jednak zarowno w jednym jak i w drugim wypadku taki orgazm jest mozliwy.

Oznacza on w konsekwencji koniecznosc czasu potrzebnego na regeneracje po orgazmie . Czas ten jest bardzo rozny. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem kiedyś orgazm bez wytrysku po kiepskim, mechanicznym seksie, który się stał po chwili w stylu robocopa. Mam bardzo silne orgazmy, skręca mnie na lewo i prawo, łapią skurcze i dostaję trochę więcej siły i nie prób bólu się przesuwa. I była właśnie niby wszystko jak zwykle, powykręcało, pokarciło, a guma sucha, myślałem, że pękła, czy coś ale cała była. Także myślę, że może się to przytrafić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...