Skocz do zawartości
illa

Męski orgazm bez wytrysku.

Czy męski orgazm bez wytrysku jest możliwy?  

194 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy męski orgazm bez wytrysku jest możliwy?

• Nie
    • Tak, słyszałam/słyszałem o tym zjawisku
    • Tak, zdarza mi się lub zdarzyło przynajmniej raz

Rekomendowane odpowiedzi

w ankiecie brak odpowiedzi dla kobiety, która miała partnera osiągającego orgazm bez wytrysku, zatem zaznaczyłam, ze słyszałam o takim zjawisku.

Od 2 lat mam kochanka, który miewa takie własnie orgazmy. Na poczatku gdy to odkryłam byłam przerażona: "udaje?? facet udaje??!! no to hotka ze mnie super, skoro już nawet faceci musza udawać przy mnie ... masakra". Potem okazało się, że to normalny, jak najbardziej przyjemny orgazm, nie tak silny jak z wytryskiem i regeneracja szybsza niż po normalnym orgaźmie. Sptykamy się regularnie i zdarza sie u Niego rzadko, ale się zdarza. Wczesniej nawet przez myśl mi nie przeszło, że takie zjawisko w ogóle istnieje.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potem okazało się, że to normalny, jak najbardziej przyjemny orgazm, nie tak silny jak z wytryskiem i regeneracja szybsza niż po normalnym orgaźmie. Sptykamy się regularnie i zdarza sie u Niego rzadko, ale się zdarza.

rozmawialiście na ten temat??

ciekawe czy to jakaś technika, czy tak poprostu bywa..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak, choć było to dla mnie nieco krepujące ... nie chciałam Go urazić ... nie wiedziałm po prostu czym "to" jest, zaburzeniem, umiejętnością, ... udawaniem... brrr ;)

Tak naprawdę to On sam nie widział, po prostu miał tak od zawsze, nic z tym nie robił, nie leczył ani jakoś specjalnie nie przeszkadzało to jego partnerkom, tym bardziej, że jednak częściej ma orgazmy normalne i to całkiem obfite (do zakrztuszenia :oki: )  Osobiście już teraz zupełnie mi to nie przeszkadza i się przyzwyczaiłam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co to orgazm? :blush: :blush:

Bo wytrysk wiem, a orgazm to jakoś tak chyba nie :tease:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co to orgazm? :blush: :blush:

Bo wytrysk wiem, a orgazm to jakoś tak chyba nie :tease:

a to Ty z tych co wytrysk mają, a orgazmu nie ????

jakie to skąplikowane.., jednimają to, inni tamto.. uff...

ja chyba mam oba...., hmm chyba... :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

raczej wytrysk bez orgazmu...

Rogacz miał orgazm bez wytrysku jak go hotka "jechała straponem".

Orgazm taki że padł wycieńczony.

Z prostaty jest orgazm całego ciała.

Może być z wytryskiem, bez. Facet może mieć erekcję lub nie.

Do wytrysku potrzebna z regóły jest masturbacja ręką.

Widziałem te zjawiska kilka razy bez szczegółowej kontroli co się tam dzieje.

Ktoś bardziej doświadczony musiałby się wypowiedzieć.

Np. facet który praktykuje taki sex.

Następnego dnia prosił hotkę na kolanach o powtórkę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczesniej nawet przez myśl mi nie przeszło, że takie zjawisko w ogóle istnieje.

własnie, mnie również.

Rogacz miał orgazm bez wytrysku jak go hotka "jechała straponem".

O takiej sytuacji nie słyszałam, ale jak widać wszystko to jest możliwe i nieudawane.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Orgazm" przez prostatę (nie trzeba wtedy wytrysku) to faktycznie jest trudna sprawa.

tak, choć było to dla mnie nieco krepujące ... nie chciałam Go urazić ... nie wiedziałm po prostu czym "to" jest, zaburzeniem, umiejętnością, ... udawaniem... brrr ;)

Skoro produkuje normalnie spermę i miewa wytryski normalne, to tez bez (a pewnie tak naprawdę z minimalną ilością) to sprawa jakichś niekontrolowanych skurczy mięśni kegla - facet być może miał w ramach "defektu" to nas czym inni musza pracować - wnioskuję po objawach (szybsza regeneracja, mniejsza przyjemność).

"Orgazm" przez prostatę (nie trzeba wtedy wzwodu miało być) to faktycznie jest trudna sprawa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...