Skocz do zawartości
illa

Męski orgazm bez wytrysku.

Czy męski orgazm bez wytrysku jest możliwy?  

194 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy męski orgazm bez wytrysku jest możliwy?

• Nie
    • Tak, słyszałam/słyszałem o tym zjawisku
    • Tak, zdarza mi się lub zdarzyło przynajmniej raz

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, ale wtedy to każdy orgazm byłby bez wytrysku, a nie sporadycznie....Dla mnie zagadnienie jest zupełnie nieznane...A po czym wnioskujesz czy był udawany czy nie..., i wogóle czy kobieta jest wstanie poznać czy orgazm był udawany czy prawdziwy...

Niemożliwe. Wg mnie nie może być orgazmu bez wytrysku

- bez odpowiedniej stymulacji

- albo po prostu z minimalną (niezauważalną) ilością nasienia.

Z resztą chyba dobrażona nie pisałaby o zjawisku "kompletnie żadnej spermy" - bo jak to niby zweryfikować? Mikroskopem? Jeśli facet ma aktualnie na stanie spermę w ilości zauważalnej gołym okiem i nie hamuje jej wytrysku, to po prostu tryska.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dobrażona, dnia 08 Kwietnia 2013 - 16:08, napisał(a):Spotkałam się u trzech partnerów. Mam wrażenie , ż nie udawali.A po czym wnioskujesz czy był udawany czy nie..., i wogóle czy kobieta jest wstanie poznać czy orgazm był udawany czy prawdziwy...

Jak pisze Drugi mikroskopu nie uzywałam ;) Skąd wnioskuje? Pewności nie mam, mam "wrażenie". Pytałam wprost, a to były akurat sytuacje u partnerów, gdzie bylismy bardzo zgrani, znaliśmy sie jak łyse konie. Jak kto mial z czyms w łózku problem, to nie było trudności sobie mówić. No i chłopaki wiedzieli, że ambitna w łózku nie jestem, na luzie, oni tez o moje orgazmy nie walczyli jak lwy. Jak dialog w pewnym polskim flmie- ona rozżalona: "Ne miałam orgazmu", on z radością w głosie: "Ja miałem' :lach: .Nie  sądze , żeby mieli po prostu powody do kłamstwa.  No i byli to bardzo doświadczeni i sprawni kochankowie. Nie mieli kompleksów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Zdarzyło mi się coś takiego raz w życiu. Nie wiem nie pamiętam, nie liczyłem ale to był 5 albo 6 orgazm w przeciągu 3-4 godzin. Ku mojemu zdziwieniu nie wyleciała nawet kropelka...   albo było tego tak mało, że utknęło w drodze. Nadmienię fakt, że ten orgazm był już pomiędzy bólem a przyjemnością. Nigdy więcej nie dam się tak "zruchać"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

był 5 albo 6 orgazm w przeciągu 3-4 godzin

Jeszcze w podstawówce, aczkolwiek już ten wiek, że hormony zaczynały buzować, największy  koniobijca w mojej klasie chwalił się, że gdy leżąc w łóżku chory, wziął sobie za punkt honoru pobić swój własny rekord - zwalić konia 10 razy w przeciągu dnia :o

Podobno rekord pobił, a przy dziesiątym razie już go bolało :facepalm:

:lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie przeżyłem, nigdy też nie słyszałem, ale i nie ukrywam nie interesowałem się tamatem... więc kto wie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem od jednej dziewczyny, że miała taki przypadek, ale kto wie, może robiła to z kosmitą...

Ile ludzi tyle przypadków. Mogą być takie wyjątki...

Stymulacja analna (prostaty) może wywołać orgazm bez wytrysku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaznaczylam ze slyszalam o tym zjawisku.

Ale zdarzylo sie takie coś, przynajmniej tak twierdzil facet, i zaznaczam że problemów nie miał żadnych.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem od jednej dziewczyny, że miała taki przypadek, ale kto wie, może robiła to z kosmitą...

Ile ludzi tyle przypadków. Mogą być takie wyjątki...

Stymulacja analna (prostaty) może wywołać orgazm bez wytrysku.

raczej wytrysk bez orgazmu...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, ale wtedy to każdy orgazm byłby bez wytrysku, a nie sporadycznie....Dla mnie zagadnienie jest zupełnie nieznane...A po czym wnioskujesz czy był udawany czy nie..., i wogóle czy kobieta jest wstanie poznać czy orgazm był udawany czy prawdziwy...

Facet to dopiero ma problem "rozpoznawczy". ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...