Skocz do zawartości
illa

Męski orgazm bez wytrysku.

Czy męski orgazm bez wytrysku jest możliwy?  

194 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy męski orgazm bez wytrysku jest możliwy?

• Nie
    • Tak, słyszałam/słyszałem o tym zjawisku
    • Tak, zdarza mi się lub zdarzyło przynajmniej raz

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wrażenie , ż nie udawali.

Własnie..taka nasuwa się myśl, iż to udawany męski orgazm.

Jestem w stanie dojść nie roniąc kropli albo bardzo mało, ale to nie jest naturalne - trzeba przedsięwziąć odpowiednie kroki

Jakie kroki?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, odpowiedziałem wyżej. Jestem w stanie dojść nie roniąc kropli albo bardzo mało, ale to nie jest naturalne - trzeba przedsięwziąć odpowiednie kroki. Po takim orgazmie można utrzymać wzwód.

Chyba wiem o czym mmówisz..., Na moment przed orgazmem, zaciskanie penisa.., i niewypuszczamie spermy.., to taka technika dla osób cierpiących na przedwczesny wytrysk.., ćwiczenie ma polegać na kontroli nad orgazmem i przedłużenie wzwodu.., być może długotrwałe ćwiczenia prowadzą do tego co pisales wyżej, czyli b.mało spermy lub wogóle..Jednak mam wrażenie że to nie o to chodzi...
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie..taka nasuwa się myśl, iż to udawany męski orgazm.

Nie ;)

On nie jest udawany, ale nie jest tak samo przyjemny jak normalny. Kwestia mięśni kegla itp. 

Tu chodzi o kontrolę wytrysku. 

A jak się wam drogie Panie zdarzyło, że facet doszedł, a nie pociekło to są jeszcze dwa tropy - wcześniej się wystrzelali, sex był rano (wtedy często wytrysk nie bywa obfity).

Chyba wiem o czym mmówisz...,Na moment przed orgazmem, zaciskanie penisa.., i niewypuszczamie spermy.., to taka technika dla osób cierpiących na przedwczesny wytrysk.., ćwiczenie ma polegać na kontroli nad orgazmem i przedłużenie wzwodu.., być może długotrwałe ćwiczenia prowadzą do tego co pisales wyżej, czyli b.mało spermy lub wogóle..Jednak mam wrażenie że to nie o to chodzi...

Tak, dlatego napisałem, że to nie jest stan naturalny. Naturalnie bez może być rano albo po kilku wytryskach wcześniej.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

NieOn nie jest udawany, ale nie jest tak samo przyjemny jak normalny. Kwestia mięśni kegla itp. Tu chodzi o kontrolę wytrysku. 

Widziałem Twój głos, rozumiem że miałeś takowy. Zgadzam się że to jest kwestia mięsni itd. Nie jest on jednak troszkę bolący ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem Twój głos, rozumiem że miałeś takowy. Zgadzam się że to jest kwestia mięsni itd. Nie jest on jednak troszkę bolący ?

Nie po prostu jest mniej przyjemny.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie po prostu jest mniej przyjemny.

To prawda że mniej przyjemny, w moim przypadku był również bolący. Cza jednak wywalić to z siebie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uważam że to nie o to chodzi...... Bo tu jednak wytrysk jest.., coprawda mało czy b.mało ale jest, a w temacie jest mowa o braku wytrysku...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do tej pory nie spotkałem się z takim zjawiskiem.

Zenon jest bardzo powściągliwy. O tym, że doszedł jego partnerki dowiadywały się dopiero 9 miesięcy później :lach:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uważam że to nie o to chodzi...... Bo tu jednak wytrysk jest.., coprawda mało czy b.mało ale jest, a w temacie jest mowa o braku wytrysku...

No to już chyba możliwe tyko w przypadku, gdy organizm mężczyzny nie produkuje spermy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to już chyba możliwe tyko w przypadku, gdy organizm mężczyzny nie produkuje spermy ;)

No tak, ale wtedy to każdy orgazm byłby bez wytrysku, a nie sporadycznie....Dla mnie zagadnienie jest zupełnie nieznane...

Spotkałam się u trzech partnerów. Mam  wrażenie , ż nie udawali.

A po czym wnioskujesz czy był udawany czy nie..., i wogóle czy kobieta jest wstanie poznać czy orgazm był udawany czy prawdziwy...
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...