Skocz do zawartości
illa

Męski orgazm bez wytrysku.

Czy męski orgazm bez wytrysku jest możliwy?  

194 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy męski orgazm bez wytrysku jest możliwy?

• Nie
    • Tak, słyszałam/słyszałem o tym zjawisku
    • Tak, zdarza mi się lub zdarzyło przynajmniej raz

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno natknęłam się na taką osobliwość, stąd zapytuję Forumowiczów; płeć męską czy to się Wam zdarzyło, Koleżanki także o wrażenia, jeśli były "świadkiem" owego zjawiska.

Czy może to w ogóle nie jest możliwe?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie nigdy nie zdarzylo. Slyszalem o wytrysku bez orgazmu ale na odwrot to nie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno natknęłam się na taką osobliwość, stąd zapytuję Forumowiczów; płeć męską czy to się Wam zdarzyło, Koleżanki także o wrażenia, jeśli były "świadkiem" owego zjawiska.

Czy może to w ogóle nie jest możliwe?

Oczywiście że tak. To znaczy da się tak zrobić, żeby nie było albo było mało (kwestia techniki), ale tak samo z siebie, że ktoś ma orgazm bez ejakulacji w ogóle jako takiej "bo nie ma" to raczej nie. To już raczej kwestia zaburzeń jakichś. Moja żona miała kiedyś kochanka, który mógł kilka godzin bez wytrysku, ale i bez orgazmu, co na dłuższą metę było jednak trochę niezręczne.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Slyszalem o wytrysku bez orgazmu

Własnie, o tym ja również słyszałam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem to jedna z praktyk seksu tantrycznego.Sam nie miałem okazji się w tej materii wykazać i chyba musiałbym sporo poćwiczyć, bo obfity wytrysk to u mnie norma po zwlaszcza  intensywnych zabawach :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie, o tym ja również słyszałam.

Wytrysk bez orgazmu/wzwodu to spotykane zaburzenie. Żaden biały kruk.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dylemat którą odpowiedź zaznaczyć...

Nie zdazylo mi się.., nie słyszałem o takim zjawisku, sklonilbym się do odpowiedzi że to jest niemożliwe.., ale może.....

Skoro jest takie zjawisko to myślę że mamy do czynienia z jakimś zaburzeniem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drugi, nie, wytrysk bez orgazmu w pełnym wzwodzie, ale nie o to pytam w tym temacie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drugi, nie, wytrysk bez orgazmu w pełnym wzwodzie, ale nie o to pytam w tym temacie.

Wiem, odpowiedziałem wyżej. Jestem w stanie dojść nie roniąc kropli albo bardzo mało, ale to nie jest naturalne - trzeba przedsięwziąć odpowiednie kroki. Po takim orgazmie można utrzymać wzwód.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkałam się u trzech partnerów. Mam  wrażenie , ż nie udawali.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...