Skocz do zawartości
orson_alex

Dzisiaj pierwszy krok?

Rekomendowane odpowiedzi

rogaś mnie uprzedził - ważne, że na udzie, wysoko...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro już na kobiety zszedł temat to mój Skarbek jeszcze zanim się pobraliśmy miał przygodę z koleżanką-lesbijką :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro już na kobiety zszedł temat to mój Skarbek jeszcze zanim się pobraliśmy miał przygodę z koleżanką-lesbijką :)

To możesz mieć hotkę "damsko-męską".

Tylko że znalezienie kobiety dla kobiety często bywa trudniejsze niż faceta.

Wymagania, rozmyślania itp.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Aristo

w telefonie zobaczyłem to samo...to była jej dłoń(obrączka,pierścionek),tyle że kutas którego masowała nie należał do mnie...patrzyłem w jak zahipnotyzowany...jej ręka zaczęła przyśpieszać,już mu nie masowała- ostro waliła mu konia,facet zaczął sapać a za chwilę wystrzelił mocnym strumieniem spermy.Nie przestała mu walić aż całkiem się wystrzelał.

No takim filmikiem moglbys nas uraczyc, nawet nie trzeba dokonywac anonymizacji... Ale wiadomo, skasowalem i nie mam ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek kikik37

i to sa chwile na ktore warto czekac!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za podzielenie się wrażeniami z Waszych doznań i dokonań partnerek/żon. Moja druga połówka chodzi teraz jak nakręcona kocica:) Kupując jeansy w sklepie wypatrzyła sobie sprzedawcę faceta, a nie kobietę i to właśnie jego poprosiła o donoszenie kolejnych par i rozmiarów, stojąc przed nim w prześwitujących stringach:)

Umówiliśmy się, że po kolejnej imprezie na którą pójdzie, będę mógł być z niej jeszcze bardziej dumny;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No takim filmikiem moglbys nas uraczyc, nawet nie trzeba dokonywac anonymizacji... Ale wiadomo, skasowalem i nie mam ;)

Nie zgadłeś.Zamiast skasować i nie mieć przesłałem na swój telefon i mam...tyle tylko że nie Ty będziesz mi mówił co mam robić z tymi filmikami :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kupując jeansy w sklepie wypatrzyła sobie sprzedawcę faceta, a nie kobietę i to właśnie jego poprosiła o donoszenie kolejnych par i rozmiarów, stojąc przed nim w prześwitujących stringach:)

To wbiła faceta w ziemię. Takie najbardziej nietypowe sytuacje (publicznie) są najbardziej nakręcające.

Równie dobrze mogła się jeszcze zapytać czy mógłby jej pomóc, albo czy taką kabinę można "przetestować", bo ma takie marzenie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Aristo

Nie zgadłeś.Zamiast skasować i nie mieć przesłałem na swój telefon i mam...tyle tylko że nie Ty będziesz mi mówił co mam robić z tymi filmikami :)

A w którym miejscu napisałem, co masz zrobić ze swoim filmikiem? Twoj filmik, Twoja sprawa. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro wybieramy się z żoną na imprezę:) Czy chcecie mieć wpływ na to w co się ubierze?:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...