Skocz do zawartości
orson_alex

Dzisiaj pierwszy krok?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Aristo

Moja zafundowała mi podobne emocje związane z wyjściem do klubu,tylko po powrocie nic nie opowiadała a wręczyła swój telefon i kazała obejrzeć dwa filmiki:-)

Fajnie byłoby, gdybyś opowiedział, co zobaczyłeś... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super, wszystko Ci sie kieruje w dobra strone, i na pewno bedzie tylko lepiej ;) Pozdrówka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie byłoby, gdybyś opowiedział, co zobaczyłeś... :)

Eeeee tam co bedziesz opowiadal - wklejaj filmiki tutaj na forum :hopla:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy mam napisać tutaj czy założyć oddzielny temat?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pisz tu - nie będziemy szukać :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok,tak jak pisałem wcześniej po powrocie z klubu żona wręczyła mi swój telefon mówiąc żebym "coś" zobaczył.Pierwszy film:kobiece nogi w pończochach i szpilkach pod stolikiem-poznaję szpilki żony...przejazd z kadrem po łydce,kolanie i już widzę że nogi są w lekkim rozkroku a po wewnętrznej stronie uda przesuwa się czyjaś ręka śmiało masując udo i zagłębiając się pod spódniczkę.Filmik trwa 20sekund a ja już mam ciasno w spodniach.Żona to zauważa,siada mi na kolanach przodem do mnie i rozpinając mi pasek i rozporek pyta czy tego chciałem..?Mówię że właśnie tego i pytam dlaczego tak krótko nagrywała i co on jej tam jeszcze robił a Ona że tylko głaskał i że żałuje że nie założyła pończoch samonośnych bo wtedy mógłby zrobić jej palcówkę...

c.d.n

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź lepiej jaka to ręka, bo może to jej koleżanki...

Takie żarty/macanki czasem kobiety sobie robią po %.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no a ja myślę że nawet ręka koleżanki by Mu nie przeszkadzała? ważne że czyjaś ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziała żebym włączył następny filmik i zaczęła powoli ruszać rączką po moim już maksymalnie twardym fiucie...w telefonie zobaczyłem to samo...to była jej dłoń(obrączka,pierścionek),tyle że kutas którego masowała nie należał do mnie...patrzyłem w jak zahipnotyzowany...jej ręka zaczęła przyśpieszać,już mu nie masowała- ostro waliła mu konia,facet zaczął sapać a za chwilę wystrzelił mocnym strumieniem spermy.Nie przestała mu walić aż całkiem się wystrzelał.Film się skończył a moje kochanie zapytało czy może jeszcze raz z nim się spotkać-pokiwałem że tak.Powiedziała "a chcesz wiedzieć co mu zrobię następnym razem..?"Odpowiedziałem że chcę...nic nie powiedziała,tylko patrząc mi w oczy zaczęła mi ssać kutasa...ciągnęła naprawdę mocno cały czas patrząc mi w oczy.Przyjęła wszystko do ust a kiedy połknęła powiedziała z takim jej "kurewskim"uśmieszkiem..."właśnie tak mu zrobię..."

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...