Skocz do zawartości
orson_alex

Dzisiaj pierwszy krok?

Rekomendowane odpowiedzi

Wróciła bardzo zadowolona i seks później był niesamowity. Na tyle się sama podkręciła tą sytuacją, że jak wracała do domu z koleżanką taxi, to usiadła z tyłu na środku:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciła bardzo zadowolona i seks później był niesamowity. Na tyle się sama podkręciła tą sytuacją, że jak wracała do domu z koleżanką taxi, to usiadła z tyłu na środku:)

:)

Złapała bakcyla.

Moja żona jak zaczęła zabawy w cuckold, chodziła nakręcona 24/dobę - wibrator w torebce do pracy i takie klimaty.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na początek GRATULUJE:) i zaraz Mi sie przypomina sytuacja z piątkowego wyjścia na dyskotekę z Rogaczem ,który mi niezły strój wybrał bym i Ja kogoś przyciagnela wzrokiem i co by jakiś pan sobie nie obmacal mnie na jego oczach ,ale niestety nie było żadnych fajnych panów tylko mlodzi chłopcy co Mnie akurat nie kręci wole panów i to tez Mój Rogacz wrócił zawiedziony moze następnym razem cos sie trafi ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona jak zaczęła zabawy w cuckold, chodziła nakręcona 24/dobę

Znam ten stan... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na początek GRATULUJE:) i zaraz Mi sie przypomina sytuacja z piątkowego wyjścia na dyskotekę z Rogaczem ,który mi niezły strój wybrał bym i Ja kogoś przyciagnela wzrokiem i co by jakiś pan sobie nie obmacal mnie na jego oczach ,ale niestety nie było żadnych fajnych panów tylko mlodzi chłopcy co Mnie akurat nie kręci wole panów i to tez Mój Rogacz wrócił zawiedziony moze następnym razem cos sie trafi ...

Dzięki serdeczne za gratulacje. Już planujemy kolejne wyjście na imprezę, tym razem we dwoje, tak żeby akcja odbywała się na moich oczach. Żona chodzi przez cały dzień podkręcona i już się zastanawia co powinna ubrać:)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki serdeczne za gratulacje. Już planujemy kolejne wyjście na imprezę, tym razem we dwoje, tak żeby akcja odbywała się na moich oczach. Żona chodzi przez cały dzień podkręcona i już się zastanawia co powinna ubrać :)

Moja propozycja to krawat i pasek od spodni ;) Ewentulanie szpilki wiązane az pod kolana :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja propozycja to krawat i pasek od spodni ;) Ewentulanie szpilki wiązane az pod kolana :P

Żona stwierdziła, że tak jest podkręcona, że chętnie by tak wystąpiła. Natomiast urealniając sytuację, takie ciuszki do nieco innego klubu byłyby bardzo ok:) Jak stwierdziła kolejne wyjście z domu od razu bez majtek;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kolejne wyjście z domu od razu bez majtek;)

tylko po dojściu do klubu nich ktoś ją od razu ogrzeje, żeby nic sobie nie przeziębiła :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja zafundowała mi podobne emocje związane z wyjściem do klubu,tylko po powrocie nic nie opowiadała a wręczyła swój telefon i kazała obejrzeć dwa filmiki:-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...