Skocz do zawartości
orson_alex

Dzisiaj pierwszy krok?

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

dopiero zarejestrowałem się na forum. W dużym skrócie: mam 30 lat, żona 26. Tematy cuckold pojawiają się w naszych fantazjach, a żona dzisiaj wychodzi na impreze z koleżankami:)

Umówiliśmy się, że może dzisiaj zaszaleć jak będzie w klubie, co zaakceptowała. Pytała wiele razy czy tego chcę, przegadaliśmy temat. Poprosiła mnie o decyzję dot. jej ubioru. Pyta co ma ubrać wieczorem. Sam jestem oczywiście w stanie wybrać:) Pomyślałem jednak, że ciekawiej będzie zdecydować z kimś...

Mogę liczyć na waszą pomoc?:) Jeśli potrzebujecie informacji dot. jej figury, wyglądu - pytajcie:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może wstaw jej fotkę :) 

na pewno sukienka do kolan lub spódniczka i koszulka z dekoltem a  do tego oczywiście pończoszki :)taki zestaw wygląda dobrze na każdej kobiecie :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za propozcyję:) Ciekawa, ciekawa. Mam nadzieję, że jeszcze Panie się wypowiedzą i może nawet bardziej szczegółowo:) Ja wole na niej nylony niż samonośne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może wstaw jej fotkę :) 

na pewno sukienka do kolan lub spódniczka i koszulka z dekoltem a  do tego oczywiście pończoszki :)taki zestaw wygląda dobrze na każdej kobiecie :D

Podpisuję się pod tym. 

Domyślam się co czujesz, bo pamiętam świetnie swoje pierwsze razy. Tylko pamiętaj, żeby się nie nastawiać, że na pewni do czegoś dojdzie , żeby się potem niepotrzebnie nie rozczarować. I nie naciskaj na swoją żonę, żeby nic nie zepsuć, ona powinna czuć, że robi to też dla siebie a nie tylko spełnia twoją fantazję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wole na niej nylony niż samonośne.

Dla mnie bez większej różnicy, choć pas do pończoch odbijający się przez sukience też robi wrażenie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nogi mam jak z waty, ale doskonale wiem, że pośpiech nie jest wskazany. Długo wcześniej rozmawialiśmy o takich zabawach. Nie chcemy niczego na siłę. Powoli z pewnością jest lepiej, co zresztą potwierdzają liczne opinie użytkowników forum. Nawet jeśli nie dojdzie do niczego, albo będzie to tylko taniec z macankami - czuje się podekscytowany i chcę, żeby wyglądała ultra sexi.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka figura?

Jakie proporcje- pupa, biust

Jakie włos- długie, krótkie?

Wrzuć fotki.

Fajnie jak by jakaś koronka ciemnego biustonosza wstawała spod bluzki, koszuli.

Coś czym mogłaby kusić.

Jak idę z jakąś dziewczyną na dyskotekę to zwykle dostaje zadanie.

Po wizycie w toalecie ma mi przynieść swoje majtki, albo uwiązać sobie nimi włosy.

Mnie to nakręca. A ją karmię różnymi aluzjiami.

Od czasu do czasu zapuszczę tam rękę...

Równie mocno działa to na inne pary. Znajoma para jak usłyszała że ta koronka we włosach to jej majtki, zrobiła niezłe oczy. Chłopak tak się nakręcił, że próbował swoją dziewczynę w toalecie przelecieć.

Jak jest ciepło i dziewczyna nie ma skłonności do zapalenia pęcherza to zwykle majtki traci przed wyjściem.

Podobnie sprawa wygląda z biustonoszem.

Czasami idzie bez.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka figura?

Jakie proporcje- pupa, biust

Jakie włos- długie, krótkie?

Wrzuć fotki.

No właśnie!!! Wrzuć jaką fotkę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem jeszcze gotowy na prezentację jej ciała na fotkach, chociaż propozycji kusi i pewnie się w końcu złamię.

Jaka figura?Jakie proporcje- pupa, biustJakie włos- długie, krótkie?

170 cm, 55 kg, 75C, krągła pupa, szczupła, zgrabna. Długie kasztanowe włosy.

Już właściwie się wybiera na imprezę i jak na razie jest:

12 cm szpilki w kolorze nude, beżowe pończoszki, sukienka czarna koronkowa z dekoltem i częścią pleców odkrytych, czerwone stringi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem jeszcze gotowy na prezentację jej ciała na fotkach, chociaż propozycji kusi i pewnie się w końcu złamię.

170 cm, 55 kg, 75C, krągła pupa, szczupła, zgrabna. Długie kasztanowe włosy.

Już właściwie się wybiera na imprezę i jak na razie jest:

12 cm szpilki w kolorze nude, beżowe pończoszki, sukienka czarna koronkowa z dekoltem i częścią pleców odkrytych, czerwone stringi.

Brzmi mega-kusząco. Bądź dobrej myśli, znajdzie się jakiś samiec, który się zaopiekuje odpowiednio twoją śliczną żonką ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...