Skocz do zawartości
wader

"znajomi"

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek BULL

trzeba próbować różnych sposobów....każdy kiedyś przyniesie skutek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Długo się nie odzywałem, ale sporo się wydarzyło, otóż mój "znajomy" zaczął pisać do mojej żony na różne tematy ale przede wszystkim na temat potrzeb kobiet, a że jest psychologiem, to całkiem nieźle mu idzie. Moja żona zaczęła odkrywać w sobie pokłady energii, powiem wam, że nie poznaję jej, chce się bzykać bez przerwy, zmieniła swoje podejście do spraw seksu.

W szczerych rozmowach zwierzyła się że chce jednak spróbować seksu z innym obcym mężczyzną, co do tej pory wykluczała zupełnie, powiedział że chce spróbować jak to jest, ale na razie nie wie z kim i jak to zrobić!

Jestem bardzo zadowolony, zrobiliśmy ogromny postęp od etapu kiedy całkowicie wykluczała seks z innym facetem do momentu kiedy stwierdziła że chciała by spróbować i chce to zrobić, trwało to raptem może dwa miesiące, coś co przy mojej żonie normalnie trwałoby może dwa lata albo dłużej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek 0qip0

szczęściażu... :-) zazdroszczę postępu. u mnie stoi od dwóch lat (nie tylko postęp ;-)) mimo, że większość zostało już wypowiedziane. mam nadzieję na takie właśnie szybkie roztopy po długiej zimie w tych klimatach. Powodzenia. z całego serca życzę. :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

trwało to raptem może dwa miesiące, coś co przy mojej żonie normalnie trwałoby może dwa lata albo dłużej

Toteż lepiej dmuchać na zimne i nie cieszyć się zawczasu, bo to może być słomiany zapał. Moja piękniejsza połowa niby zgadzała się na takie praktyki (rozmowa o tym trwała jednak dłużej niż dwa miesiące), a w ostatniej chwili wycofała się.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...