Skocz do zawartości
wader

"znajomi"

Rekomendowane odpowiedzi

ja wpadłem na taki pomysł, zapoznałem małżeństwo w naszym wieku na internecie, są z okolic, wszystko jak na razie pasuje, są normalni, na poziomie. Zapoznałem ich z żoną, ona nie jest świadoma, że poznaliśmy się tutaj i jakie podłoże ma nasza znajomość. Oni chcą bardzo zabaw w czworokącie, mają pomysły na wspólne wyjazdy, żona ich polubiła, więc coś może z tego będzie.

W odpowiednim czasie wejdziemy na rozmowoy w "tych" tematach i zobaczymy jaka będzie reakcja żony, mam nadzieję na ciekawy finał.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Trzymam kciuki i powodzenia! czekamy na relację z wydarzenia! :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł przedni,zalecam cierpliwość i wyczucie sytuacji.

W takim układzie powolutku idź do przodu, aby żony nie spłoszyć.

Polecam jakąś imprezie w klubie,trochę alkocholu i aby to dziewczyny się pobawiły.

Miedzy dziewczynami szybciej tworzy się chemia, i mają do siebie większe zaufanie.

A potem w czasie waszych zabaw sam na sam możesz napomnieć, popodniecać, zasilać ziarno.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak rzucisz jej "kawę na ławę", to ona może zrezygnować.

Kilka wyjść do clubu celem integracji.

Niech zaprzyjaźni się z tamtą kobietą.

Dobry pomysł, przecież nie muszą iść do łóżka.

Tamta może ją trochę pokusić ale nie przesadzać.

A jeżeli już kwestia sexu to delikatnie.

Np. powiedz żonie że chciałbyś się z nią pobawić na łonie natury, albo w samochodzie ale ktoś będzie potrzebny aby zabezpieczyć teren. Pomyślałeś o nich.

Potem mowa o wzajemnym podglądaniu.

Po ciemku (kobiety często wstydzą się swojego ciała).

Jak ktoś nie jest przywykły to adrenalina skacze na maksa jak ktoś patrzy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny pomysł i tak jak pisze gentleman, najlepiej jeśli pomoże ci żona kolegi. Kawą na ławie możesz wszystko spalić - na teraz i na przyszłość.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zamierzam wykładać kawy na ławę. Rozmawiałem z żoną na temat cuckold wiele razy efelt był podobny, odpowiedź nie bo ją to nie kręci, nie wyobraża robić tego na moich oczach, ale pomyślałem że może gdyby nagle zobaczyła że ktoś bliski, przyjaciele, zaczynają ten temat, to kto wie...

Na razie zapoznajemy się, zpotykamy się, rozmawiamy, odwiedzamy się, normalnie i bez pośpiechu

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale pomyślałem że może gdyby nagle zobaczyła że ktoś bliski, przyjaciele, zaczynają ten temat, to kto wie...

Dlaczego miałaby słuchać i przychylać się do rad przyjaciół a nie Twoich rad, przemyśleń?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zamierzam wykładać kawy na ławę. Rozmawiałem z żoną na temat cuckold wiele razy efelt był podobny, odpowiedź nie bo ją to nie kręci, nie wyobraża robić tego na moich oczach, ale pomyślałem że może gdyby nagle zobaczyła że ktoś bliski, przyjaciele, zaczynają ten temat, to kto wie...

Na razie zapoznajemy się, zpotykamy się, rozmawiamy, odwiedzamy się, normalnie i bez pośpiechu

Jak dla mnie to żona ma rację, nie każdego takie coś kręci, i ja bym się strasznie wkurzyła gdyby "przyjaciołka" ktora znam troche czasu wyskoczyla z propozycjami i innymi takimi.

Mozna sprobowac owszem ale nie zdziw się że reakcja moze byc odwrotna całkiem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek kikik37

tez wydaje mi sie.ze panie powinny rozdac karty....sam nad podobnym ukladem pracuje,ae latwo nie jest!Bylo 2m +1 k ale zaborczosc naszych zon niejedno ma imie!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam, ze jestem ciekaw jakie beda wyniki. Informuj na bieżąco

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...