Skocz do zawartości
uległy†

ile w hotce siedzi rogatych mysli

co w Twoim mniemaniu oznacza Hot Wife  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ja Hot Wife - to??

• jestem. samicą Alfa.., nie dopuszczam by moj Kochanek utrzymywal jakiekolwiek kontakty z inną kobietą
      6
    • dopuszczam tylko sporadycznie kontakty Kochanka z inną kobietą.., tak (z ciekawości.., jak to jest, jakie to uczucie)
      3
    • jestem odpowiednikiem meskiego "blla, kreci mnie ten smaczek zazdrosci
      2
    • jestem zazdrosna, wolę nie wiedzieć o jego kochankach
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnimi czasy, zauważyłem kilka sposobów postrzegania Hotek zabaw w cuckold..Spotkałem się że stwierdzeniami które umiescilem w ankiecie.., Proszę by Panie wyraziły i uzasadnily swój punkt widzenia tego zagadnieniaCytaty pewnych Hotek..-"nie chciałabym by kochanek robił to w tajemnicy przedemna, chciałabym wiedzieć o jego "podobnych""-"chciałabym zobaczyć jego w akcji z inną"-"jestem Samica Alfa, facet jest tylko mój!!"ANKIETA TYLKO DLA PAŃ!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, to idę zagłosować.

Wybrałam opcję nr 3, z tym, że nie odnosi się do mnie jej druga część, bo nijak zazdrości nie odczuwam, a jedynie satysfakcję i radość, że mój Kochanek sprawia przyjemność innej kobiecie :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, to idę zagłosować.Wybrałam opcję nr 3, z tym, że nie odnosi się do mnie jej druga część, bo nijak zazdrości nie odczuwam, a jedynie satysfakcję i radość, że mój Kochanek sprawia przyjemność innej kobiecie :)

Czyli rodzaj "satysfakcji"? Mój..., ale innej sprawia rozkosz??
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój..., ale innej sprawia rozkosz??

"Mój" w znaczeniu chwili, przecież to nie są relacje wiążące nas całe życie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Mój" w znaczeniu chwili, przecież to nie są relacje wiążące nas całe życie.

Tak tak.., "mój" to znaczy w "tej chwili", "obecnie"- nie mówimy tu o życiowych partnerach..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybrałam opcję nr 3, z tym, że nie odnosi się do mnie jej druga część, bo nijak zazdrości nie odczuwam, a jedynie satysfakcję i radość, że mój Kochanek sprawia przyjemność innej kobiecie :)

Mogę się pod tym podpisać, w ten sam sposób na to patrzę.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma dla mnie zadnej opcji w tej ankiecie.

Jestem zazdrosna o kochankow :)

Nie w zlym I niszczacym znaczeniu tego slowa.

Ale lubie , kiedy kochanek nalezy tylko do mnie ;)

Oczywiscie , w realnym zyciu sa jeszcze zony, narzeczone Itp , ale o nie zazdrosna nie jestem .

Wczoraj wlasnie spotkala mnie taka sytuacja. Jestem u niego. Jest milo, pijemy winko, przytulamy sie , bla bla bla. On nagle powaznieje I mowi- skoro nie bedzie Cie ponad tydzien , to unowilem sie z ta para ...( uczciwie proponowal wczesniej spotkanie we 4, ale odmowilam ).

Zaklulo mnie gdzies w srodku , mysle ze to zazdrosc :)

Wolalabym zeby byl tylko Moj, choc oczywiscie zyczylam mu swietnej zabawy.

Skoro ja moge miec kilku kochankow , nie wymagam by oni mieli tylko mnie.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja droga Alice, jestes zawsze taka fascynujaca!

klaniam sie

subi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma dla mnie zadnej opcji w tej ankiecie.Jestem zazdrosna o kochankow :)Nie w zlym I niszczacym znaczeniu tego slowa.Ale lubie , kiedy kochanek nalezy tylko do mnie ;)Oczywiscie , w realnym zyciu sa jeszcze zony, narzeczone Itp , ale o nie zazdrosna nie jestem .Wczoraj wlasnie spotkala mnie taka sytuacja. Jestem u niego. Jest milo, pijemy winko, przytulamy sie , bla bla bla. On nagle powaznieje I mowi- skoro nie bedzie Cie ponad tydzien , to unowilem sie z ta para ...( uczciwie proponowal wczesniej spotkanie we 4, ale odmowilam ).Zaklulo mnie gdzies w srodku , mysle ze to zazdrosc :)Wolalabym zeby byl tylko Moj, choc oczywiscie zyczylam mu swietnej zabawy.Skoro ja moge miec kilku kochankow , nie wymagam by oni mieli tylko mnie.

Oki, to będzie jeszcze jedna opcja...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma też opcji dla mnie. :P

Szczerze mówiąc zwisa mi i powiewa ile kochanek ma, dopóki dba o swoje (a tym samym też moje) bezpieczeństwo. Nie jestem zazdrosna, nie odczuwam też satysfakcji. Ot, ma, to ma. :P

Jak często bywa musi być też jakieś ale... ;) Byłabym zła, gdyby nagle brakowało mu czasu dla mnie. Nie jest to kategoria zazdrości, a pewnego rodzaju wkurwu, że muszę szukać kogoś nowego. ;) Natomiast satysfakcję sprawiałoby mi, gdyby kochanek spotykał się też z hotką, którą znam i lubię. :) Ale wiele może stracić w moich oczach kochanek, który bzyknął/a się z kimś, kogo - powiedzmy delikatnie - nie cenię. ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...