Skocz do zawartości
olsen81

Może jeszcze coś z tego będzie...

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy jednak wiedliśmy do auta i ruszyliśmy kolegę dopadły wątpliwości i stwierdził że chyba jednak nie da rady. Stwierdził że za dobrze się znamy boi się że to będzie miało wpływ na naszą dalszą znajomość. Byliśmy lekko zawiedzeni, jednak uszanowaliśmy jego decyzję.

Spoko Olsen - pierwsze lody przełamane.

U mnie też się dokładnie tak samo zaczęło. Przyjaciel w pierwszym momencie był tak zaszokowany, że odmówił. Ale przemyślał sprawę i nie trzeba go było mocno namawiać :)

A kobitce jak już raz się spodobało, jak raz jej wpadło do głowy - to tak łatwo nie wypadnie.

Popytaj nasze hotki na forum - to jest jak narkotyk  :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koniecznie powtórzyć! A właśnie moze z kimś mniej znajomym bedzie łatwiej... łatwiej przełamać bariery i spróbować czegoś wiecej. Myśle, ze warto spróbować jeszcze skoro tak ładnie zaczeliscie... :))

A jakieś komentarze na ten temat w domu...? :))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koniecznie powtórzyć! A właśnie może z kimś mniej znajomym będzie łatwiej... łatwiej przełamać bariery i spróbować czegoś więcej.

Myślę że z nieznajomym nic bym nie ugrał, przynajmniej w tym momencie. Jeśli chodzi o komentarze do ostatniej imprezy... no cóż, miło się patrzyło ale raczej nie będzie z tego nic więcej :) Mamy w planach kilka imprez w najbliższym czasie, więc jeśli coś się wydarzy to na bank dam znać :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bedzie...tak myślisz? Wszystko pewnie kwestia czasu...albo odpowiedniej atmosfery i podejścia. Najfajniej jest, jak kobieta dobrze sie w tym czyje i jest przekonana!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bedzie...tak myślisz? Wszystko pewnie kwestia czasu...albo odpowiedniej atmosfery i podejścia. Najfajniej jest, jak kobieta dobrze sie w tym czyje i jest przekonana!

Zgadzam się z Tobą że czas i atmosfera na pewno pomogą. Wiem jednak że teraz muszę zaczekać, aż moja luba sama zdecyduje że dana osoba jest właściwa i będzie można rozmawiać o czymś więcej. Kolega z ostatniej imprezy miał to szczęście, że mógł sobie chwilkę porządzić jej tyłeczkiem myśląc że o niczym nie wiem i tyle. Na bank jednak nie należał do osób które wpuścilibyśmy do naszej sypialni, ot co. Podobnych sytuacji jest dosyć dużo kiedy uczestniczymy w domówkach u znajomych. Większość to niestety chwilowe zamroczenie alkoholem i chęć zaspokojenia aktualnych potrzeb przez takich panów, a nie szansa na dłuższy układ którego z moją kobietką szukamy :) Jestem jednak dobrej myśli. Z tego co piszecie jesteśmy na dobrej drodze, pozostaje więc czekać na rozwój wypadków :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...