Skocz do zawartości
olsen81

Może jeszcze coś z tego będzie...

Rekomendowane odpowiedzi

Temat mojej kobietki uprawiającej seks w trójkącie lub z innym facetem, pojawił się w mojej głowiepo tym jak przypadkiem natrafiłem na to forum. Na początku przez długi czas czytałem wpisy użytkowników i oglądałem załączone filmiki i zdjęcia. Nawet nie zauważyłem kiedy stwierdziłem że chyba chciałbym spróbować podzielić się z kimś moją ukochaną :)   Ponieważ jestem w związku z konserwatywną osobą miałem pewne opory aby podzielić się swoimi przemyśleniami ale w końcu pękłem. Ponieważ obydwoje lubimy  tzw. "kino akcji", najpierw pojawiły się filmiki z układem "2m + k". Luba oglądała je na początku dosyć niechętnie, jednak pod wpływem pieszczot pewnych partii ciała które jej fundowałem w trakcie seansów dzielnie je znosiła. Któregoś wieczora ku mojemu zaskoczeniu sama wynalazła film z jakimś na którym dwóch mężczyzn mówiąc kolokwialnie "posuwało" sympatyczną brunetkę. Wiedziałem że to odpowiedni moment żeby uderzyć... Kiedy już rozgrzaliśmy się na dobre oglądając wspomniany film i moja kobietka była już solidnie mokra i dopominała się żeby w nią wejść zapytałem czy chciałaby kiedyś spróbować jak ta pani na ekranie. Oczywiście pierwszą odpowiedzią było kategoryczne "nie", ale po kilku takich seansach zapytała mnie czy nie przeszkadzałoby mi to że ona jako moja kobieta uprawia seks z innym facetem, czy nie miałbym później jakichś zarzutów odnośnie jej osoby itp. Po wyjaśnieniu sobie wszystkich wątpliwości temat ucichł.    Niecały miesiąc po tej rozmowie wybraliśmy się razem z moim dobrym kolegą na piwko. Ponieważ moja kobietka i ów kolega lubią się, wieczór mijał całkiem przyjemnie. Gdy byliśmy już po kilku piwkach rozmowa zeszła na tematy "damsko-męskie". Kluczowym momentem były żarty,w których trochę sobie dogryzaliśmy kto jest większy chojrak w tych sprawach itd. Stwierdziłem że podkręcę atmosferę i głośno stwierdziłem że przechwałki to jedno a działanie to drugie. :redevil: Powiedziałem że jeśli są tak odważni jak mówią, to chętnie się o tym przekonam patrząc jak kolega przez bluzkę ściska piersi mojej dziewczyny. W tym samym momencie wsunąłem dłoń po udzie pod spódniczkę mojej małej i podwinąłem ją lekko aby kolega nachylając się zobaczył zakończenie pończochy. Obydwoje byli mocno zdziwieni ale alkohol zrobił swoje i po chwili na bluzce mojej dziewczyny pojawiły się męskie dłonie. Zauważyłem też zdziwione spojrzenie kolegi na jej uda. Podziałało jak płachta na byka :D Do końca wieczoru tylko rozmawialiśmy ale kolega był wyraźnie rozkojarzony, a ja masując udo mojej miłości poczułem koniuszkiem palca że jej szparka jest mocno wilgotna. Nie muszę chyba dodawać że po powrocie do domu się kochaliśmy....

Po dwóch kolejnych wspólnych wypadach młoda zgodziła się spróbować. Wstępnie miało być tak że na początku ja zajmuję cipkę a nieświadomy niczego kolega otrzyma jej usta do swojej dyspozycji.  W następny weekend zaprosiliśmy naszego kolegę nad wodę. Ja jako kierowca nie piłem ale ukochana z kumplem troszkę piwkowali, wypili brudzia. Wszystko było na dobrej drodze. Kiedy kolega poszedł po kolejne napoje zaproponowałem swojej kobiecie żeby mocniej podwinęła sukienkę i bardziej odsłoniła swoje uda, na co o dziwo ochoczo przystała.Przejechałem palcem po jej majtkach i poczułem że była na maksa mokra. Zaproponowałem też naszemu koledze który akurat wrócił żeby się do nas dosiadł, ponieważ siedział naprzeciwko i stół zasłaniał to co miał zobaczyć...Po chwili siedzieliśmy już razem i z tego co widziałem oko kolegi regularnie wędrowało pod stół, prosto na rozchylone delikatnie uda mojej kobietki. Powiedziałem że jeśli mu się podobają to nie mamy nic przeciwko temu żeby ich dotykał. Na potwierdzenie tych słów moje kochanie położyło mu jedną nogę na kolanie odsłaniając kawałek różowych stringów które akurat miała na sobie. Widziałem że kolega się zmieszał ale po chwili jego ręka posuwała się w górę i w dół po nodze mojej kobiety. Ona sama delikatnie poruszała biodrami aby otrzeć się majteczkami o jego dłoń kiedy ta była blisko, a ja objąłem ją i mocno ścisnąłem za piersi. Ustaliliśmy wspólnie że zmienimy miejsce na bardziej ustronne i doprowadzimy sprawę do końca. Kiedy jednak wiedliśmy do auta i ruszyliśmy kolegę dopadły wątpliwości i stwierdził że chyba jednak nie da rady. Stwierdził że za dobrze się znamy boi się że to będzie miało wpływ na naszą dalszą znajomość. Byliśmy lekko zawiedzeni, jednak uszanowaliśmy jego decyzję. Żeby jednak dzień nie zakończył się zupełnie bez owocnie kazałem mu usiąść z tyłu  z moją kobietą i ją mocno przytulić w ramach rekompensaty. Po kilku minutach widziałem w lusterku że położyła głowę na jego kolanach i jego dłoń wędrującą w okolicach jej piersi  :mily: Moja ukochana całą drogę do domu, dłonią którą trzymała pod głową masowała i ściskała przez spodnie kutasa naszego przyjaciela. Na tym się skończyło. Od tamtej pory nie było okazji ani czasu żeby coś jeszcze kombinować i tema trójkąta ucichł.  Niedawno w rozmowie sam na sam, wspomniany kolega wyznał mi że to byłby jego pierwszy trójkąt i że chciałby jeszcze kiedyś spróbować. Nie wiem tylko czy uda mi się jeszcze nakłonić kobietkę do podobnej wariacji... ale może kiedyś :)

Wiem że było długo i momentami nudno, ale chciałem opowiedzieć swoją przygodę  z największą dokładnością. Teraz dalej dążę do realizacji swojej fantazji ale przynajmniej już mam przygotowany jakiś grunt do negocjacji :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super, na pewno Ci się uda, bo widać, że oboje Was to kręci. Bardzo fajnie opisane. Trzymam kciuki!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

popieram, napisane bardzo ładnie i przyjemnie się czyta... szkoda że kolega się wycofał wtedy, ale takie jest życie niestety, w teorii to to wszystko wygląda ładnie a w praktyce często pojawiają się takie rozczarowania :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękować za dobre słowo :) Przyznam że sam jestem ogromnie ciekaw czy będę miał jeszcze okazję dopisać ciąg dalszy :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rowniez trzymam kciuki zebys jednak mial o czym pisac. Mysle ze teraz,po wyznaniu Twojego kolegi to juz pojdzie z gorki.

Bardzo Ci zazdroszcze tak zdecydowanej kobiety.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo przyjemnie sie czyta. Mam nadzieję, że będziemy mogli przeczytać cią dalszy, który się wydarzy ...

Myślę, że Twoja kochana dała już duży krok w kierunku którym chcesz, więc jesteś juź bliżej niż dalej.

Powodzenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawde mówiąc znam bardziej konserwatywne osoby.. ;) Już samo oglądanie filmów dla dorosłych świadczy o jej otwartości na seks. Dlatego uważam że to tylko kwestia czasu i będziesz miał dorodne rogi.. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawde mówiąc znam bardziej konserwatywne osoby.. ;) Już samo oglądanie filmów dla dorosłych świadczy o jej otwartości na seks. Dlatego uważam że to tylko kwestia czasu i będziesz miał dorodne rogi.. ;)

Czas pokaże co z tego wyjdzie. Całkiem niedawno byliśmy z wizytą u znajomych. Taka nieduża imprezka, w sumie na 6 osób. Zauważyłem że jeden z kolegów, wykorzystywał momenty mojej nieuwagi żeby pościskać w tańcu tyłeczek mojej kobietki :) Ponieważ moje luba w również mnie o tym informowała, stwierdziłem żeby pozwoliła na tyle, na ile ma ochotę. Może to dziwne, ale podobało mi się jak jej uda obcierały się w tańcu o nogę tego chłopaka. Podobnie jak jego ręce wędrujące po jej tyłeczku i szukające końca spódniczki....   :-D Znając moją lubą mógł to być jedynie rezultat wypitego alkoholu a nie świadome działanie, ale widok i tak był na maksa podniecający :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...