Skocz do zawartości
olsen81

Witam :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. :) Na to forum trafiłem jakiś czas temu przypadkiem. Z czystej ciekawości obejrzałem kilka filmików, przeczytałem kilka opowiadań, i nawet nie zauważyłem kiedy to co widzę zaczęło przybierać formę fantazji do spełnienia.... Najbardziej pociągają mnie klimaty swingers, chociaż myśli o mojej kobietce z innym również pojawiały się mojej głowie... Co z tego wszystkiego wyniknie, czas pokaże :) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek radio32

witaj

my jestesmy na forum od 2 lat i juz udało nam się wyjść poza fantazjowanie :) co prawda nie za pośrednictwem tego forum, ale z pewnością pomogło ono zorientować się w temacie i sprecyzować nasze oczekiwania.

Witam wszystkich. :) Na to forum trafiłem jakiś czas temu przypadkiem. Z czystej ciekawości obejrzałem kilka filmików, przeczytałem kilka opowiadań, i nawet nie zauważyłem kiedy to co widzę zaczęło przybierać formę fantazji do spełnienia.... Najbardziej pociągają mnie klimaty swingers, chociaż myśli o mojej kobietce z innym również pojawiały się mojej głowie... Co z tego wszystkiego wyniknie, czas pokaże :) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Forum traktuję raczej jako bazę doświadczeń na których mogę bazować, na razie nie liczę na realne znajomości. Nie zmienia to faktu, że moją bardzo konserwatywną "drugą połowę" doprowadziłem do momentu w którym zgodziła się na próbę w postaci trójkąta z naszym znajomym. Co prawda kolega się spłoszył i nic z tego nie wynikło, za to watek dwóch facetów jednocześnie regularnie się pojawia podczas naszych zabaw :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Forum traktuję raczej jako bazę doświadczeń na których mogę bazować, na razie nie liczę na realne znajomości. Nie zmienia to faktu, że moją bardzo konserwatywną "drugą połowę" doprowadziłem do momentu w którym zgodziła się na próbę w postaci trójkąta z naszym znajomym. Co prawda kolega się spłoszył i nic z tego nie wynikło, za to watek dwóch facetów jednocześnie regularnie się pojawia podczas naszych zabaw :)

Masz fajną kobietę, działaj kolego :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pracuję nad tematem ;) Niestety z obawy że tu trafi (ciekawość czasami prowadza ją po dziwnych stronach) nie pozostawię na razie jej zdjęcia w publicznej galerii, ale pewnie niedługo pokażę coś więcej. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...