Skocz do zawartości
anet38

Witam ponownie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie. Dawno mnie nie było. Prubuję cały czas namówić męża na spotkanie we trójkę. Nie robię tego wprost i dlatego może bez powodzenia. Boję się że mnie opuści. Az drugiej strony czas mi ucieka :(( Mam duzy temerament, miałam przed ślubem kilkunastu partnerów i bardzo mi się to podobało (tzn sex z innymi) Kocham męża i wiem że to ten jedyny, ale ...tęsknię za doznaniem od innego partnera. Nie wiem co robić....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj!

Może Cię nie opuści...

Opowiadaj mu o fantazjach...może to go nakręci...i padnie pytanie czy chciałabyś zrealizować...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może zainteresuje go swing? Może macie takie same marzenia. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Anet38, wg. mnie masz dwa wyjścia:

1) wprowadzić go w temat, zapytać czy nie chciałby przejść się do swingersklubu (macie taki w Krk), wyjaśnij mu, że to mogłoby wnieść świeży powiew do Waszego związku i nic nie musicie - nie bój się mówć o swoich fantazjach ale rób to ostrożnie

2) możesz działać za jego plecami i umawiać się swobodnie przez net z ludźmi lub stworzyć z jakimś kochankiem stałą relację - to jednak odradzam bo rozumiem, że ważne jest dla Ciebie jego zaufanie, wracamy więc do punktu 1 i metody małych kroczków

...możesz oczywiście także nic nie robić i dalej tylko fantazjować ale to przecież męczarnia...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...