Skocz do zawartości
uległy†

rodzimy sie z tym?, czy otoczenie na nas wplywa...?

Rekomendowane odpowiedzi

ze słowa wkurwia usunęłąbym pierwsze W i I.....

Ale gdzie w słowie "wkurwia" jest l... hmmmm... :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie bardzo zdrowe.

Zerżnąć straponem aż zaskamle o łaskę.

Mmmmm... bardzo zdrowe! :redevil:

po co????

jaka masz  z tego SEKSUALNĄ prrzyjemość????

przeciez orgazmu na tym nie przezyjesz...od samego widoku...

Ale gdzie w słowie "wkurwia" jest l... hmmmm... :D

IIIII czyli duze i

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A taką, której nie pojmiesz, bo jesteś ode mnie INNA. :) Nie gorsza, nie lepsza, ale inna. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@

cholera jasna Sem.. ni chu chu nie wiem o ci chodzi z tym księdzem.. może po prostu pozostań przy szefowaniu tegoż zacnego forum (bez obrazy).. ma najlepsza z żon również nie czuję tegoż "nastroju" a mimo to nie biję jej, całuję czulę i kupuję smakołyki..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic bardziej Sema nie kurwa? :D

No dobra, dość tych żartów. 

Bo że żarty to chyba wiesz, Femme :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może po prostu pozostań przy szefowaniu tegoż zacnego forum (bez obrazy)

Sugerujesz mi żebym się zamknął, bo Ci nie pasuje moje podejście i jedynie szefował tym zacnym forum? Jeśli jesteś rozgarnięty (a mniemam że jesteś) to powinieneś skumać jako pierwszy że swojej wypowiedzi nie kieruję do Ciebie. Nie do Ciebie jest aluzja z księdzem. Rozumieć wszystkiego nie musisz i bez obrazy- gówno mnie interesuje Twoja rada odnośnie mojego szefowania lub li tylko - szefowania. Będę mówił tyle ile zechcę na swoim podwórku i śmiało wyrażał swoją opinię.

Paniał?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no nie pojmę bo dla mine seks to dążenie do orgazmu...po to go tylko i wyłacznie uprawiam...dla swojej przyjemosci FIZYCZNEJ...

oczywiscie podniecaja mnie dodatkowo moje palce penetrujace meskie zakamarki ale to na zasadzie ułatwiajacejmi osiagniecie orgazmu....

po co facetowi robic dobrze nie majac z tego fizycznej przyjemnosci (orgazm)???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

po co facetowi robic dobrze nie majac z tego fizycznej przyjemnosci (orgazm)???

żeby mieć przyjemność psychiczną?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiscie podniecaja mnie dodatkowo moje palce penetrujace meskie zakamarki ale to na zasadzie ułatwiajacejmi osiagniecie orgazmu.... po co facetowi robic dobrze nie majac z tego fizycznej przyjemnosci (orgazm)???

O?! Jednak Cię podnieca?! 

O?! Ułatwia?! ;)

O?!rgazm :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@,

oho.. ciut się rozpędziłeś lub też mnie źle zrozumiałeś (rzadko się aż tak staram).. sugerowałem iż skoro nie czujesz opcji switch to nic w tym złego i raczej tym bardziej Cię to osadza w byciu: tym nadającym rytm/dominującym? (choć myślę iż w Twym przypadku jest to bardziej złożone - bez żadnych podtekstów) i tyle.. bo to raczej niewdzięczna opcja bycie dwubiegunowym.. mam nadzieję że odrobinę rozświetliłem, jak nie to już nie wiem.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...