Skocz do zawartości
Janekh74

Co najczęściej robicie, gdy żonka swawoli ?

Rekomendowane odpowiedzi

Modliiishka,

Uwierzysz,że nawet bieliznę dla mojej Kobiety wybierałem z nią lub sam tak żeby on oszalał na jej widok za każdym razem. Jak byłem gdzieś na zakupach i widziałem sklep z bielizną lub z butami dla Kobiet to wchodziłem i szukałem czegoś szczególnego,czegoś co mogłoby wywrzeć piorunujące wrażenie na kochanku sugerując się własnym gustem. Zakupy zawsze były trafione. Najważniejsze było to,że kochanek był przyjacielem domu...stałym partnerem i mogliśmy bawić się na maxa. Przyjemność była tym większa,że jak już znaliśmy się bardzo dobrze to chciałem żeby żona spotykała się tylko sam na sam. CUDNA ZABAWA. Tylko całować po stopach taką Kobietę.

Tak jak mówisz...to musi być pasja. I cieszę się ,że jest ona moją pasją :))))))))

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak mówisz...to musi być pasja. I cieszę się ,że jest ona moją pasją :))))))))

Doradzam założenie własnego tematu opisującego Twoją historię z cuckoldem, bo ostatnie posty już nijak mają się do sedna tego.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś odwożę swoją Hotkę do hotelu i zgodnie z jej prośbą mam na nią czekać "gdzieś pod ręką". Planowany czas relaksu - 3 godzinki.

Uważacie, że "Ludzie bezdomni" to dobry wybór na ten czas  ? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz dziś swoje święto. To są najcudowniejsze chwile. Na Twoim miejscu bym wyparował z podniecenia, całe ciało wtedy drży,a mózg przestaje funkcjonować. Musisz być mega szczęśliwy dzisiaj. To są niesamowite chwile w życiu każdego Rogacza i HW. Bawcie się dobrze.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważacie, że "Ludzie bezdomni" to dobry wybór na ten czas ? ;)

No to ten Kochanek, to ma wyjatkowe szczescie , ze spotka sie z Mala , ciekawe czy wie, jaki zaszczyt go spotkal

A co do wyboru repertuaru to teoretycznie tak Janku, sadze ze rozsadnie wybrales. :belt:

Tylko zeby pozniej nie okazalo sie, ze Kochanek kupi sobie bilet na  "Zaginiony w akcji" lub " Mission Impossible" 

a to dlatego ze on bedzie "Szybki", a Malutka Wsciekla :lach:

Ale...., jak by nie bylo...., to i tak w Piatek bedzie "Ziemia Obiecana" :poklon:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On na ten zaszczyt sobie zapracował ;)

A kochankowie "zaginieni w akcji" co się tygodniami nie odzywają mogą już tylko pomarzyć ;) 

Na te imprezy bilety sprzedaję JA ;) Otrzymanie ich to nie do końca Mission Imposible, jak się okazuje :D

A on jak będzie za szybki a Mała wściekła ... hmmm ... no to nie doczytam Ludzi bezdomnych ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A on jak będzie za szybki a Mała wściekła ... hmmm ...

No to sie juz mozna domyslic, ze "ON" bedzie...."run Forest ..., run...." :lach:

Ale .... :redevil: , badzmy dobrej nadziei , ku Waszej satysfakcji :belt:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...