Skocz do zawartości
Janekh74

Co najczęściej robicie, gdy żonka swawoli ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ona i on tylko dla siebie zamknięci w naszej sypialni.

Ja w pracy, teoretycznie przynajmniej ;)

Nie mogę się skupić na robocie za cholerę ...

Też tak macie ?

Co najczęściej robicie, podczas gdy wasze Panie się spotykają ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój mąż oprócz podniecenia odczuwa również, taki ... wewnętrzny niepokój.

Nie potrafi się odprężyć i czerpać radość z mojego spotkania.

Żeby jakoś "zabić" sobie czas oczekiwania zajmuje się pracą.

Czy to w firmie, czy to w domu.

Spędza czas bardzo aktywnie z mocno bijącym sercem.

I jak sam mówi, próbuje zająć się robotą, żeby o tym nie myśleć, lecz obraz mój z kochankiem sam ciśnie mu się do głowy i do spodenek.

Dopiero jak dostanie mnie w swoje ramiona, radość i podniecenie bierze górę.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona i on tylko dla siebie zamknięci w naszej sypialni.

Ja w pracy, teoretycznie przynajmniej ;)

Nie mogę się skupić na robocie za cholerę ...

Też tak macie ?

Co najczęściej robicie, podczas gdy wasze Panie się spotykają ?

Kiedy spotkanie jest sam na sam z Ogierem ja poprostu czekam w domu poddają się tym wszystkim skrajnym, wspaniałym i okropnym odczuciom jakie mną targają - uwielbiam to. :)

Minuta wtedy trwa wieczność ale jest to wspaniałe. Jeżeli jeszcze do tego pojawi się jakiś sms szał podniecenia nie ma granicy i ta najwspanialsza chwila kiedy się już do nie dopadnę - takiej zerżniętej przez innego :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no cóż, jako że zazwyczaj chodzi o późną porę, mój man zazwyczaj niestety zasypia...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czekam w podnieceniu na telefon, żona zawsze dzwoni po pierwszym razie. Wtedy robię sobie dobrze podczas rozmowy z nią i zasypiam (spotkania w 99% przypadków w nocy w hotelu). Jeśli chodzi o uczucia, to podniecenie już dość dawno prawie całkowicie wyparło u mnie niepokój.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nigdy nie mogę sobie znaleźć miejsca.... Chodzę nabuzowany i wcale nie chodzi to o podniecenie, którego nota bene wcale wówczas nie odczuwam. Bardzo silne emocje i myśli błądzące gdzieś tam. Już to gdzieś pisałem, że to jest jdla mnie akiś rodzaj masochizmu. Czerpać z tego zaczynam dopiero po Jej powrocie :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nigdy nie mogę sobie znaleźć miejsca.... Chodzę nabuzowany i wcale nie chodzi to o podniecenie, którego nota bene wcale wówczas nie odczuwam. Bardzo silne emocje i myśli błądzące gdzieś tam. Już to gdzieś pisałem, że to jest jdla mnie akiś rodzaj masochizmu. Czerpać z tego zaczynam dopiero po Jej powrocie :redevil:

Rzecz oczywista - największa roskosz jest po jej powrocie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rzecz oczywista - największa roskosz jest po jej powrocie :)

U mnie po powrocie, tzn. od razu po, o rozkoszy nie ma mowy, bo żona po bezsennej nocy i z obolałą małą marzy tylko o odpoczynku, a nie o igraszkach. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Moja odpowiedz będzie trochę z innej beczki... ale ja robię/myślę o tym jak jej jest teraz przyjemnie i nic innego w tym momencie nie ma znaczenia...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw jak zaczynają się zabawiać, znajduje się w innym pokoju i słucham co się dzieje.

W miarę rozwoju sytuacji powoli i cicho skradam się w strone pokoju.

Podglądam ich nie pokazując się im na oczy.

Oni doskonale zdają sobie sprawę, że obserwuje ich z ukrycia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...