Skocz do zawartości
jolakrzys

Żona oddana w nieświadomosci...

Rekomendowane odpowiedzi

Zabieram żonę do motelu.Idziemy na romantyczna kolacje;Duza ilosc wina.Kochamy sie namietnie po czym namawiam ja na mały eksperyment.Przywiązuje jej ręce do oparcia łożka ,nogi przywiazuje w sposób uniemożliwjający zmiejszenie rozkroku w którym leży ustawiona.Zawiązuje szczelnie oczy aby wyłaczyl sie zmysl widzenia.Teraz jej mówie że mam dla nie niespodzianke, Na uszy zakładam słuchawki z jej ulubiona muzyka.Wtym samym momencie moze liczyc juz tylko na zmysl czucia.Całuje Ją delikatnie w każdy skrawek ciała i w tym chwili do pokoju wchodzi niespodzianka czyli Bull,Kochanek(zwał jak zwał).Zamieniamy sie miejscami jak najdelikatniej żeby nie poczuła zamiany.Jest już mocno razpalona i gotowa na mojego penisa.I tu niespodzianka mój penis ma 13cm i jestem obrzezany.Żona mus poczuć coś dużego i to z napletkiem.Kochanek zaspakaja Ją i wychodzi.?Ja obserwuje z boku.Gdy przedstawiam jej ta fantazje na sucho mówi że jestem nienormalny,lecz gdy sie kochamy i pytam czy zgodza sie na spelnienie tej fantazji wrecz wrzeszczy że tak.Reasumując atmosfera podniecenia plus alkohol bedzie w siódmym niebie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fajna fantazja, z chęcią został bym tym kto móhłby na nią popatrzeć, posmakować i wypełnić ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zasiałem i spokojnie daje dojrzewać myślom.

Jak to kobieta,raz chce a za chwile chyba mnie nie kochasz?

Mógłbys mnie oddac komus innemu i zrozum kobiety???

P.s Rozumie kocham,czekam i bede czekał na odpowiedni czas.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Więc spróbuj inaczej....

Zaaranzuj wszystko tak jak pisales...

Ale bez tego obcego..., otwórz i zamknij drzwi że niby wszedł... później otwórz i zamknij, że niby poszedł...

Będziesz widział reakcję.... A jak wszystko pujdzie zgodnie z planem to powtórz to ale z gościem... Byle by nie było słychać że wchodzi i wychodzi....

Ciekaw jestem czy się zorientuje....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem juz o wielu aspektach,

Zmienic wode po goleniu

Kupić nasadke na penisa tak żeby poczuła różnice i założyć prezerwatywe

Nawet dokleic wąsy i polizac cipeczke ale wszystko psu w dupe bo podzieliłem sie z nia fantazja i nawet sie jej podobało ale potem jak pisałem wczesniej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokleić wąsy? Zmienić wodę toaletową?

Twoja kobieta Cię rozpozna nawet jak założysz na siebie strój pelikana :) Myślę że świadomość i fantazja, kobiecie w zupełności wystarczy. Fakt o tym że Ty w ogóle dopuszczasz taką możliwość że ona to robi z kimś innym. To najsilniejszy składnik tego bodźca, a nie fakt że ów ktoś kto ją dotyka teraz ma wąsy, albo inaczej zbudowaną klatkę piersiową, czy inaczej pachnie. Psychika kobiety jest narzędziem potężnym. Sam napisałeś, że na "sucho" nie ma mowy o tym, a w chwilach uniesienia krzyczy 'o tak'. A to przecież jesteś Ty. Sztuczki z otwieraniem i zamykaniem drzwi, doklejaniem wąsów, to ja bym na Twoim miejscu, odpuścił sobie a skupił się na jej psychice :) Jeśli chcesz (i jeśli Ona tego chce!) to na pewno wydobędziesz z niej Hot Wife bez tych wszystkich strojów.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie jestem defetystą, ale.. a co będzie, jeśli po spełnieniu takiej fantazji poczuje sie zgwałcona?.. oczywiście to bardzo skrajna bardzo skrajność.. ;) bo jeśli pozwoli Ci sie związać, zawiązać oczy, to w jakimś stopniu będzie spodziewała się że spęłni sie Twoja fantazja, co za razem oznaczało by jej zgode.. jednak, skąd wiadomo, że zgadzając sie, nie będzie przekonana że chcesz sie przebrać, a jej zgoda będzie wynikała z takiego przekonania.. może myśląc o tym że to przebrany Ty, będzie chciała dowiedzieć czegoś o sobie, o swoich reakcjach, albo było by to czymś w rodzaju inscenizacji, nie mającą nic wspólnego z prawdziwą chęcią spełnienia.. ? w końcu niemal każda kobieta fantazjuje o gwałcie, jednak czy naprawde by tego chciały? cienki lód.. ;)

może jednak lepsze będzie coś bardziej uwzględniającego jej świadomość i wole.. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokleić wąsy? Zmienić wodę toaletową?

Twoja kobieta Cię rozpozna nawet jak założysz na siebie strój pelikana :) Myślę że świadomość i fantazja, kobiecie w zupełności wystarczy. Fakt o tym że Ty w ogóle dopuszczasz taką możliwość że ona to robi z kimś innym. To najsilniejszy składnik tego bodźca, a nie fakt że ów ktoś kto ją dotyka teraz ma wąsy, albo inaczej zbudowaną klatkę piersiową, czy inaczej pachnie. Psychika kobiety jest narzędziem potężnym. Sam napisałeś, że na "sucho" nie ma mowy o tym, a w chwilach uniesienia krzyczy 'o tak'. A to przecież jesteś Ty. Sztuczki z otwieraniem i zamykaniem drzwi, doklejaniem wąsów, to ja bym na Twoim miejscu, odpuścił sobie a skupił się na jej psychice :) Jeśli chcesz (i jeśli Ona tego chce!) to na pewno wydobędziesz z niej Hot Wife bez tych wszystkich strojów.

Myślę ze w przedstawionej sytuacji mógłbym Ją zmylić...w momencie kiedy nie wiedziała o mojej fantazji.

I zorientować jak zareaguje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Reasumując atmosfera podniecenia plus alkohol bedzie w siódmym niebie.

Albo w piekle. Ja na Twim miejscem nie spieszyłabym się. Daj rzeczom rozwijać się w swoim tempie. Bo według mnie Twoja presja tylko oddala Cie od celu.

Myślę ze w przedstawionej sytuacji mógłbym Ją zmylić...w momencie kiedy nie wiedziała o mojej fantazji.I zorientować jak zareaguje.

Kilkakrotnie moim znajomym ( w tym mężowi w czasach przede mną)   zdarzało sie z kimś kochać "na śpiocha", po alkoholu.Ci, co w związkach, nie wiedzieli jak to ogarnąć. Bo byli przekonani, że kochają  się z partnerem.  Orientowali się w trakcie, jak sie budzili. Bo w sumie nie zdradzili a zdradzili. Z tego co mówili, koszmarne uczucie potem. Chyba każdy  z nas chce świadomie podejmować decyzje. Bo naprawdę można się ciężkiej  nerwicy nabawić, albo rozwalić związek. Powoli, powoli.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...