Skocz do zawartości
Asica

Swingers Club - instrukcja obsługi

Rekomendowane odpowiedzi

troche to dziwne bo trudniej o dyskrecje (przelew)

DYSKRECJA  jakże to pięknie brzmi.

Czemu nikt się tym nie przejmuje że pokazuje własną twarz, pokazuje czym przyjeżdża(rejestracja) tylko przelew.

Wykonując z konta pomocniczego których w koncie głównym można mieć ile dusza zapragnie nie ma żadnych danych. Wykonując przelew expresowy to odbiorca ma firmę obsługującą expresy, a nie dane nadawcy.

Nie rozumiem po co kombinować z tą dyskrecją???

Twoje dane mają właściciele klubu wyłącznie, ale takie informacje nie wyciekają na zewnątrz. Takie wieści (o wycieku danych) rozeszłyby się lotem błyskawicy i klub byłby spalony.

No Zuza poprostu nic dodać nic ująć :poklon:  :poklon:  :poklon:

Poza tym  można wpłacić np. na poczcie, gdzie nie musisz podać prawdziwych danych. Tylko skanujesz i wysyłasz dowód wpłaty  mailem.

Hmm to już zbyt dużo kombinacji ten sam koszt i efekt natychmiastowy uzyskujesz przelewem expresowym

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Święta prawda, jakoś nie pomyślałam o tym, gdy pisałam posta.

Z pocztą to też nie ma wielkiego zachodu - ja skany wysyłałam, gdy nie miałam chwilę dostępu do netu, a logować się w kafejce do banku nie chciałam. ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

DYSKRECJA  jakże to pięknie brzmi.Czemu nikt się tym nie przejmuje że pokazuje własną twarz, pokazuje czym przyjeżdża(rejestracja) tylko przelew.

Ja tam jednak widzę różnice miedzy pełnymi danymi na przelewie (nie pisałem o twarzy) a danymi rejestracji.

Takie nasze odczucia.

Racji sporo w tym, że można śmignąć przelew na poczcie - być może.

Zaznaczam, że bywając w klubach nie zdarzyło nam się by wymagana była płatność na konto.

Nie jesteśmy jednak stałymi bywalcami tego typu klubów więc może przedmówcy mają rację

Proponuję zatem dzwoniąc zapytać jaką formę płatności preferują - ot co :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam jednak widzę różnice miedzy pełnymi danymi na przelewie (nie pisałem o twarzy) a danymi rejestracji.

Pół minuty i wie się więcej niż stoi na przelewie ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pełnymi danymi na przelewie

Żeby się nie powtarzać :facepalm:

Wykonując z konta pomocniczego których w koncie głównym można mieć ile dusza zapragnie nie ma żadnych danych. Wykonując przelew expresowy to odbiorca ma firmę obsługującą expresy, a nie dane nadawcy.

Widoczne jest tylko pole: Tytułem ...........

Miesięcznie wykonuję ileś tam przelewów i ileś tam otrzymuję więc wiem co mówię.

Nie odnoszę się do tego co potrzeba w takim klubie, a czego nie trzeba. Bo nie wiem.

Odnoszę się tylko i wyłącznie do "dyskrecji" :growgr:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widoczne jest tylko pole: Tytułem ...........Miesięcznie wykonuję ileś tam przelewów i ileś tam otrzymuję więc wiem co mówię.Nie odnoszę się do tego co potrzeba w takim klubie, a czego nie trzeba. Bo nie wiem.Odnoszę się tylko i wyłącznie do "dyskrecji"

Przekonaliście mnie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedno małe pytanie, słyszałem, że w wiekszości i tak pary pozostaja nierozdzielne i uprawiają sex raczej miedzy sobą, powiedzcie doświadczeni, jak jest w praktyce, czy jest powszechnym zjawiskiem wymiana partenrów i sex w uklądach bardziej zożonych, czy raczej to to rzadkość?

W szczególności pytamo RedFoxa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma problemu z zachowaniem dyskrecji,przynajmniej w klubach w których my bywaliśmy,nie ma problemu z kulturą osób uczestniczących w zabawie,generalnie nie ma z niczym problemu,wiadomo na początku są nerwy ale są na to sposoby ;) pierwsza zasada to taka,że nikt do niczego tam nie zmusza

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...