Skocz do zawartości
Asica

Swingers Club - instrukcja obsługi

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem tu nowa ale powoli się rozkręcam. W dodatku jestem w mniejszości jako rogatka, dokładniej przyszła rogarka.

Zagadywałam już kiedyś męża i wykazywał się być zainteresowany. Problem jednak w znalezieniu odpowiedniej kobiety.

Pomyślałam o swingers clubie choć nie wiem czy to nie skok na głowkę jak na początek. Jednakże daje to duże szanse na to, że mąż sam upatrzy sobie jakąś kobietę.

I tu moje pytanie do osób, które w takim klubie były. Ogólnie wiem o co chodzi ale jak to się je?

Chodzi mi o szczegóły techniczne.

Wchodzimy i co?

Oprowadźcie mnie za rączkę, proszę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Asico, był taki temat, poszukaj chwilkę. Było sporo porad, naprawdę trafnych. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze szukaląm ale same opowiadania w tym temacie wyskakują. Będę szukać nadal.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw dzwonisz i pytasz o miejsce i temat spotkania. Bywają różne spotkjania tematyczne dla par, panów itp.

Po wejściu płacisz, dostajesz "zegarek" z kluczykiem do szatni - do szafki.

Przebieracie się i korzystacie z lokalu.

W zalezności od miejsca są: pokoje klimatyczne, jacuzzi i inne atrakcje.

Atmosfera fajna, ludzie różni.

Napewno jest kulturalnie, przynajmniej było jak my byliśmy ;)

Inne pytania - służymy wsparciem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za linka. Trochę mi się rozjaśniło.

Najpierw dzwonisz i pytasz o miejsce i temat spotkania. Bywają różne spotkjania tematyczne dla par, panów itp.

Po wejściu płacisz, dostajesz "zegarek" z kluczykiem do szatni - do szafki.

Przebieracie się i korzystacie z lokalu.

W zalezności od miejsca są: pokoje klimatyczne, jacuzzi i inne atrakcje.

Atmosfera fajna, ludzie różni.

Napewno jest kulturalnie, przynajmniej było jak my byliśmy ;)

Inne pytania - służymy wsparciem

DZięki za informacje. A jaki klub polecacie.

Idę szperać dalej za informacjami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bylismy w bielsku saunaclub i w czeladzi redfox

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niekiedy kluby wymagają wpłaty na konto. Takie zabezpieczenie przed "dwcipnisiami", by nie okazało się, że przybędzie połowa zapowiedzianych gości. ;) Ale nie obawiajcie się, są bardzo dyskretni. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niekiedy kluby wymagają wpłaty na konto. Takie zabezpieczenie przed "dwcipnisiami", by nie okazało się, że przybędzie połowa zapowiedzianych gości. Ale nie obawiajcie się, są bardzo dyskretni.

nie spotkalismy sie ... i troche to dziwne bo trudniej o dyskrecje (przelew)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Twoje dane mają właściciele klubu wyłącznie, ale takie informacje nie wyciekają na zewnątrz. Takie wieści (o wycieku danych) rozeszłyby się lotem błyskawicy i klub byłby spalony.

Z punktu widzenia klubu nie jest dziwne. Wyobraź sobie - organizujesz imprezę na 60 osób (catering, itd.), a przychodzi 20. Goście wkurzeni, dla klubu jeśli nawet nie strata, to zarobek minimalny.

Poza tym  można wpłacić np. na poczcie, gdzie nie musisz podać prawdziwych danych. Tylko skanujesz i wysyłasz dowód wpłaty  mailem. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...