Skocz do zawartości
Asica

Przygoda z BDSM wersja light

Rekomendowane odpowiedzi

To jest Club gdzie pokoje wynajmowane są na godziny. Pokoje urządzone są w róznych klimatach. Między innymi do dyspozycji jest pokój z sauną i jacuzi, afrykański, księżycowy i właśnie loch zniewoleń. Mieści się w Krakowie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba się do Krakowa przejadę na wycieczkę, dawno nie byłam, żadnych lochów nie zwiedzałam...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kraków zawsze warto odiwedzić. Podaje linka do strony Clubu. Strona mogła by być bardziej wypasiona.

http://www.hotelik37.pl/index3.html

Dziewczyny - a może byście avatary uosobiły jakoś? Też myślałam, że to Dobrażona założyła temat.

Tak z ciekawości - Asica, znasz z realu klub, jaki opisujesz? Gdzie to jest?

Awatar zmieniony.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Awatar zmieniony.

dzięki, przywiązałam się do słodkorożca ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyjemnosć po mojej stronie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mmmrrrr.....

bardzo podniecająca fantazja.

Życzę spełnienia .... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie Ty jedna do tego, że należy do Ciebie. I Twój już pozostanie, bo przy najbliższej okazji jak będę coś robił w ACP, to zmienię domyślny awatar Rogatek na inny, żeby nikt się nim poza Tobą nie posługiwał.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie Ty jedna do tego, że należy do Ciebie. I Twój już pozostanie, bo przy najbliższej okazji jak będę coś robił w ACP, to zmienię domyślny awatar Rogatek na inny, żeby nikt się nim poza Tobą nie posługiwał.

Dziękuję :kwi: :kwi: :kwi:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pare poprawek :)

RZecz ma sie w realnie istniejacym Night Clubie, który wynajmuje pokoje na godziny. Pokoje urządzone w róznych klimatach dla każdego cos miłego. Mam zamiar wyrwać męża do kina a potem do tego Clubu na upojne godziny we wdwoje. Taka niepsodzianka. Wiem, że w tym klubie jest także loch zniewololeń i to mnie kusi i tu zaczyna się fantazja. Po upojnym seksie, mamy juz wychodzić z Clubu ale coś mnie podkusiło i łapiac męża za krocze szepcze mu do ucha: -chcesz zobaczyć pokój zniewoleń?- a co to takiego? pyta się z uśmieszkiem- będziesz mógł mnie tam zniewolić - odpowiadam drżącym głosem

-będziesz mogł robić ze mna co tylko zapragniesz- co na przekład? - przez spodnie czuje jak jego pałka twardnieje- będziesz mógł mnie poniżać, szmacić, uderzać- mocno?- jeżeli będziesz tego chciał- będziesz lizała mi jadra?wiedział ze mnie to obrzydza, sprawdzał mnie- tak- podobno brzydzą Cie jadra- tak, chce żebyś był dziś dla mnie obrzydliwy- będę mógł na Ciebie pluć?- tak bardzo tego pragnę- wyjmij mojego huja suko - te słowa mnie spiorunowały, on nigdy niebył wulgarny. Zaczęłam trzepać mu pałę. Po chwili miał już mieć orgazm ale chwycił mnie za reke i powiedzial- idziemypytam w recepcji czy loch zniewoleń jest teraz wolny bo chciałabym zobaczyć to miejsce. Gość odpowiada, ze niestety zajmuje go teraz grupa ludzi ale są oni otwarci i możemy isć popatrzyć. Zgadzam się i ciągne za sterczacego huja za soba osłupiałego męża. Wchodzimy jakimś tylnym wejściem, nikt nas nie zauważa. W środku jest, jak mi się wydaje kilka par. Moja uwagę przyciąga kobieta z przepaską na oczach, przyparta twarzą do ściany. Reca ma związane nad głową, nogi szeroko rozstawione i również przywiązane. Od razu jestem mokra a w moich myślach krąży "tak mi rób". Facet daje klapsa za klapsem a potem cudnie masuje i całuje tyłek. Potem okłada ją żemykami po plecach a potem masuje i całuje. Inne pary przygladaja sie wszystkiemu powoli masturbujac swoich partnerow. Mój facet przestał oddychać. Przyciągnął mnie do siebie i poczułam jaki jest twardy. Tak bardzo byłam pochłonięta podziwianiem tego aktu, ze nie zauważyłąm że podchodzi do nas inny facet i pyta czy chce spróbować. Moja podśawiaomość się wyrwałą i krzyknęłam tak a za chwile nie. Nie wiedzialam co na to moja połowa. Mąż zorientował się o co chodzi i poprosił abym szczerze powiedział czy chce sprobować. Powiedziałm, że tak ale on ma mi dawać klapsy i tak dalej. Mąż mówi, że nie ma o tym pojęcia a nieznajomy mówi, że go nauczy. Zgadzamy się. Maż mnie rozbiera, jestem wtedy pewna, że on też się na to godzi.- jesteś piękna - szepcze mi dla odwagi - teraz zdejmę ci majtki i a Ty- masz podnieść ręce do góry. Chce żeby wszyscy widzieli Twoje gladziutkie paszki i cipke. Tak też robie.Obcy facet każe mi wyjść naga na srodek sali. kepuje mnie i przywiazuje. Zaklądaja mi opaskę na oczy. To dopiero działa jak nie wiem czego się spodziewać. Mąż postepuje zgodnie z instrukcjami. Najpierw klapsy potem masaż. Rozpływam się. Odwracają mnie tak, ze jestem teraz przodem do nich. Czuje na piersiach coś bardzo delikatnego jak futerko a po chwili coś bardzo szorstkiego. Zmysły mi szaleją. Nagle czuje jak na sutkach wilgotne usta. Bosko. Ale coś jest nie tak. Zaczynam się bać i nagle dociera do mnie, ze to nie są usta męża. Zaczynam krzyczeć że nie chce. Przestaje. Podchodzi do mnie mąż i mówi, ze bardzo tego pragnie, że jestem teraz szmata i chce widzieć jak ktoś inny mnie pieści. Mówie, ze nie dam rady ale nalegał, miał takie podniecone spojrzenie. Uległam, w głębi siebie też ego chciałąm ale nie chciałam go zraznić. Postawiłam jednak dwa warunki. Zapytałam, czy jest tu jakaś kobieta, która mu wpadła w oko i która byłaby chętna z nim zaszaleć. Powiedział, że tak. Podejrzewam, że przez opaske coś mi umknęło. Powiedziałm że super. Skoro on też się będzie zabawiał to ok. Drugi warunek, facet który miał się mną "zaopiekować" nie zrobi nic bez zgody męża. Umowa zawarta. w tym momencie moj Maz odwrocil sie do obcego i powiedzial ,, rrznij jak kurwe". Zabolało mnie to. Poczułam sie niekochana. Chciałam się tak poczuć. Poprosiłam o ściągnięcie opaski bo ja musze widzieć jak mój mąż pieprzy się z inną. W końcu na tym mi najbardziej zależy. I się zaczęło. Do męża od razu przyssałą sie jakaś lalunia a on zaczął ja macac patrzac sie mi w oczy. Zazdrosc zmieszala sie z podnieceniem. Kucnęła i zaczęła lizać mu jadra a on głaskał ja po głowie i cały czas patrzył mi się głęboko w oczy. Mnie mój facet rozwiązał i przerzucił przez jakiś stół. Bym tyłem do niego świeciłam mu prosto w oczy swoim tyłkiem.- rozchyl pośladki - usłyszałam komendę -- jeszcze.-rozciągnęłam pośladki tak ze wszyscy dokładnie widzieli mój odbyt.-czułam się upokorzona.- masturbuj sięzaczęłam się nieśmiało masować po cipce- stękaj- mmm- głośniej- MMMWstyd mnie opuścił. Druga ręka ściskałam się za piersi. Obcy zaczął  mnie okładać kalpsami i masować moj piekny odbycik. JA patrzyłąm co robi  mąż a właśiwie ta lalunia z jego kutasem i jadrami. Zauważyłąm, że maż komuś potakuje. Zanim mój spowolniony mózg zorientował sie o co chodzi, poczułam w sobie kutasa. Jednym ostrym pchnęceim był we mnie. To jemu przytakiwał. Zaczął mnie rznac. polozi mnie na plecach. podczas gdy tamten mnie posuwał inny pan podszedł do mnie i odchylił głowę do tylu  tak ze zobaczyłam wszystko do góry nogami. widziałam właśnie jak mój  maż namiętnie całuje się z jego partnerką. Ten widok zasłoniły mi nagle  jadra tego nowego. Chciał żebym je ssała. Nie mogłam, nie obcemu. Spoliczkował mnie z całej siły. To było nie do zaakceptowania. Chciałam  się zerwać ze stolo ale pojawił się prze mnie mój mąż i przycisnął mnie  do stołu tak ze nie mogłam się ruszyć.- wsadź jej najpierw hujaCzułam się poniżona. Mój własny mąż mnie upokorzył. Powstrzymałam łzy i  otworzyłam usta- ssij mu dobrze - powiedziałz jednej strony rżnął mnie obcy z drugiej obciągałam pałkę i jadra drugiemu partnerka mojego meza lizala mi piersi podczas gdy on ja pieprzył. Pozostałych dwóch panów tez podeszło do stołu a ich partnerki stanęły za nimi i zaczęły trzepać im kutasy. W sali unosiły się stęki i sapania. W koncu kutas z moich ust wyskoczyl i na twarzy i poczulam cieple strumienie spermy. mezowi nigdy na cos takiego bym nie pozwolila ale teraz chciałam gdy skończył się spuszczać partnerka żeby wytrysk obcego się nie kończył. Następnie laska mojego faceta zaczęła się za mną namiętnie całować tak ze w koncu i jej twarz byla wysmarowana w spermie. w tym samym czasie spuszczalu sie na mnie panowie z boku. Moja partnerka rozsmarowywała wszystko po cały moim ciele. Cala obspermiona spojrzałam na mojego męża. Jego orgazm się zbliżał. Złapał mnie za rękę. Moj nowy partner, ja i maz mielismy orgazm w tym samym czasie. podczas gdy obca sperma wypelniala moja cipke, sperma mojego męża wypełniała obcą cipke.5minut później zostałam w sali sama z mężem. Usiadł na krześle. Podniecenie opadlo. spojzal sie na mnie zawiedziony.- jesteś cala w spermieChciał żeby mnie to zabolało ale nie udało mu się. Zaczęłam rozsmarowywać wszystko po całym ciele i patrząc mu w oczy zaczęłam się masować po cipce.- chce żebyś spuścił mi się na twarzOdpłynęłam, dalej było wielkie szaleństwo.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...