Skocz do zawartości
Xavery

Nazewnictwo niezbyt miłe

Rekomendowane odpowiedzi

no ja na temat takich osób też mam wyrobione pewne spostrzeżenia, ale to chyba nie ten temat..

ciekawi mnie czy były by Panie które przyznały by się że imponuje im coś takiego.., bo generalnie takie zachowanie budzi "sprzeciw.."

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

....ostatnio byliśmy z żoną na pewnej imprezie gdzie on nazwał ją suką.... jakież było jej oburzenie.... oczywiście ci co byli "w temacie" zrozumieli że to było "pieszczotliwie"..

Ehem, byliśmy na tej samej :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Inni się bulwersowali a ja rozmyslałam jakby tu tę Parę na Forum ściągnąć :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może?, dnia 09 Marca 2013 - 14:44, napisał(a):Wiecie - w komentarzach do galerii hotek na tym forum zdarzają się agresywne słowa, niby w kontekście, ale dające po uszach mocno (np. "widać, że lubi się dziwka pierdolona jebać"). Przy nich owa "sucz" wydaje mi się łagodnym epitetem...Chyba nie bardzo rozumiesz dlaczego? Otóż niektóre Panie i Panowie życzą sobie ostrych i wulgarnych komentarzy, bo ich to podnieca. W takiej sytuacji - ok.Jeśli nie ma wyraźnego sygnału, że wulgarne komentarze są mile widziane - raczej nasi Panowie potrafią powściągnąć fantazyjność wypowiedzi, a jeśli nie, to dostają po łapach

Doskonale rozumiem, dlaczego.

Tak sobie schizofrenicznie podchodzimy do tej tytułowej i przykładowej suczy - wieczorm na dźwięk tego słowa drżymy z rozkoszy a rano z oburzenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzę w tym nic schizofrenicznego.

Na śniadanie nie jadam pierogów, na obiad już owszem. Do pracy nie zakładam bodystocking - do łózka owszem. Śniadania nie popijam piwem - kolację owszem. 

Na wszystko jest czas i miejsce. :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawiązując do wcześniejszych wypowiedzi, jestem ciekawy, które z naszych Pań tolerują, akceptują, a może nawet lubią tego typu wulgarne określenia.W jakich sytuacjach? Tylko podczas seksu? Czy też u którejś z Pań takie zwroty mogłyby wzbudzić zainteresowanie i zakończyć się w łóżku?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W seksie bardzo lubię, bo po prostu podnieca mnie taki klimat, uległość. Jako, że dosyć mocno oddzielam seks od "zwykłego" życia - w sytuacjach pozaseksualnych jest to nie do przyjęcia.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawiązując do wcześniejszych wypowiedzi, jestem ciekawy, które z naszych Pań tolerują, akceptują, a może nawet lubią tego typu wulgarne określenia.W jakich sytuacjach? Tylko podczas seksu? Czy też u którejś z Pań takie zwroty mogłyby wzbudzić zainteresowanie i zakończyć się w łóżku?

Ważny jest kontekst, osoba i relacja, nie można generalizować. Ja aktualnie znam 2 kobiety, które entuzjastycznie reagują na moje powitanie "co u ciebie suko" albo nawet "jak się czuje moja k**wa".  

Nie jest to sytuacja łóżkowa, ale relacja między nami sprawia, że one nie tylko to akceptują ale wręcz je to kręci.

Moja żona podobnie reagowała na słowa "suka" z ust niektórych kochanków, nawet jeszcze na etapie poznawania się przez net. Ja sam lubię jak dominujący byczek mówi tak do mnie o mojej żonie.

Oczywiście nie od każdego i nie zawsze takie słowa są w porządku, kwestia miejsca, czasu, osoby. 

PS. Troszkę dziwny temat na forum, gdzie niejeden facet łyka spermę kochanka żony albo po prostu pozwala jej na seks z innym :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Troszkę dziwny temat na forum, gdzie niejeden facet łyka spermę kochanka żony albo po prostu pozwala jej na seks z innym

Dlaczego dziwny? Jeden lubi czuły i delikatny seks, inny klimaty dominacji i uległości fizycznej, kolejny wulgaryzmy w seksie, a jeszcze ktoś także poza seksem. Jesteśmy różni, dzięki Bogu, bo byłoby strasznie nudno, gdybyśmy byli przez kalkę robieni. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...