Skocz do zawartości
Xavery

Nazewnictwo niezbyt miłe

Rekomendowane odpowiedzi

W dzisiejszej kinematografii w kategorii milf można znaleźć nawet 20-letnie dziewczyny.

Więc pewnie mogło się komuś coś pomieszać.

Też uważam, że istnieją lepsze komplementy niż milf .

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I stało się, to czego na tym forum nie spodziewałam się doświadczyć.

Zaczepił mnie na prywatnym czacie pewien pan - któryś raz z kolei.

W trakcie nieco dziwnej rozmowy wypalił do mnie " suka dominujaca co". Grzecznie acz stanowczo wytłumaczyłam mu, że zapędził się, bo nie jestem żadną suką. Oczywiście dostałam odpowiedź w stylu "bo taka władcza nad facetami, to tak lepiej ubrać w słowa". Czyli to miał być chyba komplement :facepalm: Na moje, że to w moim odczuciu obraźliwe w odpowiedzi dostałam : "w łóżku wszystko dozwolone" i że drażliwa jestem. Zero przeprosin czy jakiejkolwiek skruchy. Jakby nic się nie stało.

Piszę to specjalnie licząc, że ów mężczyzna trafi na ten wątek i może w końcu coś mu się w głowie przestawi. Jest na forum od kilku miesięcy, więc mógł do tego tematu jeszcze nie dotrzeć. Rozmowy na forum czy czacie, to nie dla każdego harce w alkowie. I nie, nie wszystko w łóżku jest dozwolone, bo każdy ma swoje indywidualne preferencje. Pozdrawiam pana :)

• Lubię 4
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Dragonfly pisze:

"w łóżku wszystko dozwolone"

Jasne, że tak. Wszystko na co dozwalają obie strony i z czym obie strony czują się komfortowo. Tej wiedzy chyba temu panu akurat zabrakło, kiedy zdecydował się użyć tego stwierdzenia. ;)

• Lubię 4
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My uwielbiamy wulgarne słownictwo w sexie. Im ostrzej tym bardziej sexi. Nasza Pani była chyba już wszystkim określana ale fajnie jak pan wymyśla jakieś nowe określenia ślą naszej Pani

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Odlotowi , to wątek o tym jak nie chcemy być nazywane/nazywani, a nie o tym jak chcemy i lubimy być wulgarnie nazywani.

Może napiszecie więc w temacie - jakie określenia nie są dla Was miłe?

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...