Skocz do zawartości
Xavery

Nazewnictwo niezbyt miłe

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że mało która naprawdę dojrzała kobieta (w pełnym tego słowa znaczeniu) byłaby takim podrywem zainteresowana. A tu znów rodzi się kolejna "gałąź" pytań. Kogo szuka, KTO- kogo, szuka. To wszystko jest ściśle zależne od siebie i skutkuje ową, metodą podrywu. Myślę że tu się ze mną zgodzisz.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jakieś inne określenia? bo póki co wszystko kręci się wokół SUCZY :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie - w komentarzach do galerii hotek na tym forum zdarzają się agresywne słowa, niby w kontekście, ale dające po uszach mocno (np. "widać, że lubi się dziwka pierdolona jebać"). Przy nich owa "sucz" wydaje mi się łagodnym epitetem...

Chyba nie bardzo rozumiesz dlaczego? Otóż niektóre Panie i Panowie życzą sobie ostrych i wulgarnych komentarzy, bo ich to podnieca. W takiej sytuacji - ok. 

Jeśli nie ma wyraźnego sygnału, że wulgarne komentarze są mile widziane - raczej nasi Panowie potrafią powściągnąć fantazyjność wypowiedzi, a jeśli nie, to dostają po łapach.

Myślę że mało która naprawdę dojrzała kobieta (w pełnym tego słowa znaczeniu) byłaby takim podrywem zainteresowana. A tu znów rodzi się kolejna "gałąź" pytań. Kogo szuka, KTO- kogo, szuka. To wszystko jest ściśle zależne od siebie i skutkuje ową, metodą podrywu. Myślę że tu się ze mną zgodzisz.

Oczywiście, ale facet powinien "wybadać teren", a nie "walnąć z grubej rury" i jeszcze być zdziwionym, że kobieta nawet opluć by go nie chciała. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, ale facet powinien "wybadać teren", a nie "walnąć z grubej rury" i jeszcze być zdziwionym, że kobieta nawet opluć by go nie chciała. ;)

Nikt nie powiedział że trzeba walnąć z grubej rury :) Ja wyrażam opinię że:

Albo wiesz jak się odezwać, albo tego nie wiesz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zu pewnie tak...

jednak niektórzy idą w ciemno.... na ostro, to tak jak z tymi komentarzami pod fotkami..., (jasne, autor fotki czasem  daje sygnał, "ostre komentarze wskazane")

kiedyś założyłem taki temat, w którym mowa była że czasem kobiety preferują "chamskich ", "wulgarnych" facetów...

jeśli pragnieniem kobiety jest stać się suką, dziwką, swojego Pana, to jeśli nieznajomy facet tak zwróci się do takiej kobiety, to jest duże prawdopodobieństwo że ona, będzie jego...., bo jej zaimponuje swoją, bezwzględnością, pewnością siebie, pomimo że większość osób wokół będzie zbulwersowanych..

tak jak mówi Sem nie ma tutaj jednoznaczności....

publicznie, czy w kręgu osób nie wtajemniczonych..: - nie wypada, - nie powinno się itd itd .... ale............

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Hej, ale z Ciebie cudowna sucz, pieprzysz, czy trzeba z Tobą chodzić?", bo wiadomo jakby się to skończyło. W najlepszym przypadku liściem w twarz

Sem, ja mówię o tego typu "walnięciu z grubej rury". :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli pragnieniem kobiety jest stać się suką, dziwką, swojego Pana, to jeśli nieznajomy facet tak zwróci się do takiej kobiety, to jest duże prawdopodobieństwo że ona, będzie jego....

jesli trafi, bo jeśli nie, to oby tylko skończyło się "liściem"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy, dlatego właśnie mówiłam o wybadaniu terenu. Jeśli kobieta to lubi - to taki facet ją nakręci. Jeśli nie - może się skończyć nieprzyjemnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy, dlatego właśnie mówiłam o wybadaniu terenu. Jeśli kobieta to lubi - to taki facet ją nakręci. Jeśli nie - może się skończyć nieprzyjemnie.

no ale przyznasz że jest pewna grupa ludzi którzy idą na całość, i albo ładują się w problemy, albo bezwarunkowo biorą wszystko....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cały czas to przyznaję - istnieje.

Dla mnie taki facet jest spalony i tyle.

Jest jeszcze jedna kwestia - "co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie". ;) I pewne zachowania są akceptowalne, a może nawet pożądane, w wykonaniu jakiejś osoby. Nie daj Boże jednak, by podobnie zachował się ktoś inny. Kwestia zażyłości i paru innych spraw zapewne. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...