Skocz do zawartości
Xavery

Nazewnictwo niezbyt miłe

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy znajomych, którzy dość mocno uczestniczą w imprezach wszelkiego typu, swingują, cuckoldują itp itd.

Niestety niesmak jakim nas czasem opowieściami swoimi częstują przeraża.

Bywa, że używając jakiegoś sformuowania o partnerze wzbudzają w nas przerażenie.

Naszym obrzydliwym hasłem jest nazwanie swojej żony : sucz

Rozumiemy że są sytuacje kiedy wulgaryzm jest podniecający, ale podczas spotkania "kawowego" nazwać żony SUCZ .... nie byłbym w stanie

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, są faceci którzy o kobietach mówią per "dupa", "suka", "szmata"... To nie wymaga komentarza, po prostu świadczy o nich i ich "męskości" (rzekomej).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a i tak wole okreslenie sunia niz sucz

Dokładnie ... sunia jest w tym miejscu okresleniem pieszczotliwym, bardziej czułym, zdrobnieniem niemal.

Sucz w moim odczuciu to pogarda, prostactwo i brak szacunku

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie meczyzna nieumie grzecznie zachowywac do kobiet, to nie jest meczyzna tylko chodzace mieso.

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiscie Malze to nie jest zbyt udane okreslenie , uwielbiam wulgaryzmy ,ale w konkretnym celu - podniesienia podniecenia lub sprawienia ponizenia , ktore notabene tez ma prowadzic do zageszczenia atmosfery

a i tak wole okreslenie sunia niz sucz :)

Wiesz, to tak samo jak z uderzeniem kobiety otwartą dłonią w twarz. W łóżku przejdzie, jeśli obie osoby to lubią, ale tak w życiu codziennym facet musiałby być skurwysynem żeby uderzyć tak kobietę. I wulgarne określenia też pasują w łóżku, a nie na co dzień.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też :) lubie co nie znaczy, że na kawie mam rzucać :) mięsem wiem jedno wszystko zależy od drugiej strony od osoby, klimatu miejsca .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie meczyzna nieumie grzecznie zachowywac do kobiet, to nie jest meczyzna tylko chodzace mieso.

Inaczej.

Jeśli żonie to nie przeszkadza, a może nawet wręcz przeciwnie - może ją to podniecać - to nie facet to sukinkot.

Tylko oboje zachowują się niestosownie, pesząc osoby postronne, czy właśnie wywołując niesmak.

Dla mnie słowo sucz - brzmi całkiem fajnie. Ale rzeczywiście nie jest to określenie pasujące do kawy ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy od kontekstu, tak jak powyżej już zostało napisane. "Sucz" może być również komplementem w rozmowie między facetami.

Tak jak czarni w Stanach mówią o sobie z dumą "nigga" (czarnuch), a jeśli powie to biały, to jest skandal i proces sądowy. Kwestia kontekstu. Poza tym są panie, znam osobiście, które taki epitet podnieca, nawet jeśli nie jest użyty "w trakcie", wystarczy że jest w dobrym kontekście i klimacie. Kolejna sprawa, że chyba większość rogaczy, zwłaszcza uległych, lubi gdy dominujący Bull tak mówi o ich paniach (wystarczy poszukać na forum).

Co do słabych określeń, to mnie odpycha "świnia". 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czasem sama tak o sobie mówię- ale w konkretnym kontekście...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tym przypadku zdecydowanie wszystko zależy od kontekstu i momentu zastosowania danego określenia.Sam przyznam się, że zdarza mi się tak określić właśnie bardzo seksowną kobietę, którą zauważyłem na ulicy, na imprezie itd. wszystko to oczywiście w pozytywnym kontekście. Jednakże nie ośmieliłbym się zagadać do niej w stylu: "Hej, ale z Ciebie cudowna sucz, pieprzysz, czy trzeba z Tobą chodzić?", bo wiadomo jakby się to skończyło. W najlepszym przypadku liściem w twarz ;)Niektórzy lubią takie określenia, ale jeżeli usłyszałbym je na pierwszym spotkaniu zapoznawczym, czy kawie, nie znając tych osób dostatecznie to na pewno nie wzbudziłoby to u mnie zachwytu, nie mówiąc o jakiejkolwiek podniecie :-P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...