Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

No i jeszcze bardzo stare: „Czy Twój tata był terrorystą? Bo jesteś bombowa i zaskakujesz nie tylko fizycznie, ale mentalną prezencją” :mrgreen:

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Tormenta pisze:

Ja dostałam wiadomość: „Chętnie posprzątam Ci mieszkanie nago, a zamiast zapłaty wyliżę Ci cipkę”.

Ja na to: „Nie spotykam się w moim domu. Masz może coś innego do zaproponowania?”

On: „To nic. To i tak był tylko chwyt marketingowy. Ale słaby, bo nigdy nie działa”…

Kupuję tekst... aż znajdę zapuszczone mieszkanie lub zapuszczoną cipkę ???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.07.2021 o 22:28, Małgosia pisze:

"Wyglądasz na dorodną samicę rozpłodową, umówimy się?" 

Dekady temu jeździliśmy ze znajomymi na wakacje wędrowne nad Bałtykiem. Wędrówki zazwyczaj kończyły się w Darłówku, stamtąd należało się dostać do Darłowa, a potem autobusem PKS do Sławna, skąd już można było złapać pociąg w kierunku domu. I właśnie w czasie podróży do Sławna należało wytężać wzrok, ponieważ po prawej stronie mijało się budynek gospodarczy, opatrzony dumnym napisem:

PUNKT KOPULACYJNY KNURA

I tak sobie myślę, że ten pan pochodził właśnie z okolic pomiędzy Darłowem i Sławnem.

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...