Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

"Zrobię Ci tak, że nie wsiądziesz na rower" :-)

To już brzmi jak groźba.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zwiąże, przykuje w komórce i nici z jazdy rowerem :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zwiąże, przykuje w komórce i nici z jazdy rowerem :-)

Albo rower zepsuje! Swoją drogą ten akurat sposób polecam - tak poderwałem swoją żonę;) 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To już brzmi jak groźba.

Zdanie wyrwane z kontekstu owszem brzmi groźnie. Jednak w całości wypowiedzi takie nie było :) Było całkiem sympatyczne ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zasłyszane, ale musze! :D

-co tak stoisz jak widły w gnoju? zakurwim densa?

:lach:

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zasłyszane.... "chodź do mnie a wyliżę cię do białej kości" .... jak dla mnie ociera się o kanibalizm  :lach:  uciekałabym  :pala:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przez Ciebie autentycznie oplułem klawiaturę laptopa kawą :P Mam naukę na przyszłość, nie czytać tego tematu z pełnymi ustami.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z wrażenia chyba bym "zakurwiła densa" ;)

U mnie dzisiaj:

coś w stylu krawaty wiąże, usuwa ciąże

"Witam zapraszam do znajomych i real znajomości, może masz ochotę na depilację IPL, i kawka"

podryw na ankietera

"Witaj. Prowadzę ankietę gdzie kobiety chciały by się wybrać do spa czy możesz zaznaczyć na mojej stronie jakiś wariant? Dziękuję"

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie ostatnio "rozwala", gdy panowie piszą o prowadzeniu własnej działalności gospodarczej. :D

No bo co dają do zrozumienia?

Że mają kasę? No mogę tylko pogratulować, ale jaki to ma związek ze mną?

Że są dyspozycyjni?

A może powinnam wyrazić swój podziw, by ego było na odpowiednio wysokim poziomie? ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Witajcie :) ... Zazdroszczę facetą na fotkach może kiedyś ja dołączę do was i ... suczka zajmie się moim młodym kutasem :) Zapraszam do znajomych, ogólnie w łodzi bywam co 2 tygodnie na weekendy, jeśli szukalibyście kogoś do zabawy / albo pani chciała sama się zabawić to napiszcie chętnie się spotkam :) Chodź przyznaję że jeszcze nie mialem przyjemności zabawiać się w większym gronie :) Ale zawsze musi być ten pierwszy raz :) Pozdrawiam pana i panią , panią cąłuję w dupcię :* :* "

Chodź, czy choć - a co to za różnica?! ;)

I jak końcówki "zaokrągla", tym facetą. :D

Boszszsz... :facepalm:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...