Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

No popatrz, dajesz do myślenia. Ja już myślałam że mnie podrywa, a on najzwyczajniej mi współczuł
:D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No popatrz, dajesz do myślenia. Ja już myślałam że mnie podrywa, a on najzwyczajniej mi współczuł

:D

Dowiedział się jak to jest gdy go żona w damskie fatałaszki na jeden dzień ubrała a biustonosz wypchała dwoma dorodnymi grejpfrutami. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I te szpilki. Musiał uważać żeby i się nie wywalić chodząc i żeby tych owoców nie zgubić.

Dwie rzeczy to zdecydowanie za dużo dla niego..

Eh.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tej "metody" tu nie znalazłam. I nie wiem, czy to na litość było czy ambicję chciał pokazać.

"Założyłem się z kolegą, że Cię przelecę"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje kwiatki:

(pisownia oryginalna)

"masz ochote na mlodego górnika ? ps. podobno górnik wchodzi najglebiej ;)"

"kosmiczne biszkopty posiadzasz"

"Wygrałaś audiencję u papieża, odpisz w celu ustalenia terminu wyjazdu do Watykanu ;)"

"czesc :) czaisz ze dziewczyna zostawiła (dokładniej to zdradziła ) z innym z takiego powodu ze mialem dla niej niby jak to powiedziala za duzego penisa :/ i badz tu madrym... czy jak wysle Ci zdjecie to ocenisz go szczerze i powiedz czy naprawde mogłby to byc powód do zdrady... ?" (tego nazwałam sprytny ekshibicjonista)

"Może sojusz na wypadek apokalipsy zombie? We dwójkę zawsze raźniej! Czytałem Twój opis, ale się nie poddaję. ;)"

"Witam , witam :) Zawitam dziś w Poznaniu, i z chęcią bym Cię chciał zaprosić na drinka, i więcej ;) Może wspólnie zrealizujemy, lub nawet napiszemy kolejną opowieść do mojego blogu erotycznego"

"Lubisz koks?"

Zaś to już nawet trudno nazwać podrywem:

"czesc, szukamy dziewczny na wieczor kawalerski, warunek jest taki ze oprocz striptizu zgodzi sie na seks z 8 facetami. Oczywiscie dobrze zaplacimy"

Co ten poeta chciał przekazać - nie mam pojęcia:

"Lubię obrazki:-) Wyobraź sobie piękną kobietę w krótkiej, zwiewnej, czarnej sukience. Patrzysz na jej nogi, gdy podchodzi do okna. Jakie one są piękne... nagle zrywa się burza i wiatr podwija sukienkę ukazuje się piękna pupka lecz nadal trochę zasłonięta, jednocześnie firanka owija się wokół pięknej postaci przy oknie, jest uwięziona trzeba jej pomóc ..."

• Lubię 10
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oesu, Modliiishko :lach: :lach: :lach:

"Założyłem się z kolegą, że Cię przelecę"

A to podobny tekst mi chłopak na ulicy zaserwował - tylko niby się założył z kolegą, czy mam silikony, czy natura. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ to ja jestem odpowiedzialny za obsługę komunikacyjną naszego wspólnego konta na pewnym portalu, to teksty takie jak ten otrzymany przed chwilą ("fajna z ciebie kotka"), odbieram osobiście.

I jest mi miło. Miau.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I jest mi miło. Miau.

Podrapać Cię za uszkiem? :D albo nie, pociągnę za wąsa :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet: Cześć szukasz zajebistego sexu?

Kobieta: NIE!

Facet: Idealnie. Dobrze trafiłaś! :)

:D Mój numer jeden :) Niezależnie co odpowie to masz gotową odpowiedź :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...