Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Pani_Domu

Moja koleżanka była ostatnio zagadywana takim tekstem na warszawskiej Pradze:

On pyta: która godzina. 
Dama odpowiada: nie wiem, nie mam zegarka. 
On na to: najwyższy czas żebyśmy się zapoznali.

Tadam! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

miałam tak, miałam tak  :lach:

i może wszystko było by ok, gdyby nie fakt, że ja lat 35 a on lat 32  :facepalm:

35? -piękny wiek- kobieta staje się pewniejsza, inaczej patrzy na siebie.

Zresztą jak to mówił Jan Sztaudynger- "I kobiety i kwiaty mają dni swoje, nie mają lat".

(tak to ten od "myjcie się dziewczyny bo...")

A że trafiłaś na amatora "targetu" np.18-20 lat, to palnął sobie samobója takimi słowami.

Równie dobrze mogłaś odpowiedzieć, że w tym wieku to faceci mają pierwsze problemy z impotencją, ale po prostu sami siebie oszukują, że tak nie jest...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Równie dobrze mogłaś odpowiedzieć, że w tym wieku to faceci mają pierwsze problemy z impotencją, ale po prostu sami siebie oszukują, że tak nie jest...

Strzał w 10!

miał problemy! Wspomagać się musiał!  :redevil:  (tak kiedyś pisał....)

ale niegodne było to wypominać...

mój sędziwy wiek jednak powinien reprezentować pewnego rodzaju godność  :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mój sędziwy wiek jednak powinien reprezentować pewnego rodzaju godność 

no sędziwy, sędziwy, toż to w tym wieku już babcie można znaleźć... :lach: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no sędziwy, sędziwy, toż to w tym wieku już babcie można znaleźć... :lach:

żartuj, żartuj - ale znam takową - w rodzinie - babcia moich dzieci zaczynała się rozmnażać mając lat 17 - prababcia została babcią w moim wieku

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tu jadę po gościu a tymczasem sam się "wykazałem" i później przekonałem jak to jest nazwanie płci pięknej per "stara".

Jak miałem bodaj 5 lat chciałem być bardziej dojrzały i z takim tekstem (nie bardzo pamiętam w jakim kontekście) zwróciłem się do dziewcza, ciut starszego od siebie (miała może 6 lat).

Później nie chciała się ze mną bawić :facepalm:  

Miałem nauczkę na przyszłość...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Później nie chciała się ze mną bawić :facepalm:

lata mijają....może teraz będzie chciała się bawić :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaprzeczanie faktom*!

"Duże cycki wcale nie są tak zajebi*ste" i taka długa cisza czekająca na moje oburzenie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaprzeczanie faktom*!

"Duże cycki wcale nie są tak zajebi*ste" i taka długa cisza czekająca na moje oburzenie.

W sumie to i racja, bo dla wielu facetów jest nie do pomyślenia, że te skarby nie jest tak łatwo "nosić".

No ale laurki, zachwyty, spojrzenia pełne pożądania raczej to rekompensują.

Oczywiście i takie "teksty" jak powyżej się zdarzają, jednak wielu uważa że duży biust to zajebisty kobiecy walor...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...