Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

W zasadzie to nie był podryw (bo już poderwana zostałam, a rzecz działa się podczas intymnego spotkania) - jeden z najdziwniejszych komplementów w moim życiu to: "jakże ślicznie się spociłaś" :). Rozczulam się na samo wspomnienie tej miłej, aczkolwiek rozbrajającej sytuacji.

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Ździoroj mojtki, będę cię rympoł w to pipe"  :facepalm:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lecter, któż Cię tak podrywał? Musi pijany? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Voo: "Uwielbiam"damski podryw(o ile to w ogóle można tak nazwać....)na coś,co na własny użytek nazywam:"na łaskę"..........:"No,fajny jesteś....miło się gawędzi,ale ja szukam z większym sprzętem(wyższego wzrostem,grubszego,chudszego,zarośniętego-wstawcie tu dowolny przymiotnik......)ale jak już jesteś,odezwałeś się.....to łaskawie się zgadzam.....

Kuźwa po prostu chodzącego ideału :redevil: 

Kobiety potrafią zaskakiwać :lol:  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kuźwa po prostu chodzącego ideału :redevil:

Kobiety potrafią zaskakiwać :lol:  

A jakie tu zaskoczenie, że ideału?

Bierzesz z dobrodziejstwem inwentarza tę, która kompletnie nie w Twoim typie??????

Dla mnie zaskoczeniem jest, że grymaszą, ale jednak TAK :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bierzesz z dobrodziejstwem inwentarza tę, która kompletnie nie w Twoim typie??????

A co ja kuźwa chce się żenić? :redevil: 

Dla mnie zaskoczeniem jest, że grymaszą, ale jednak TAK

Kobietyyyyy ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co ja kuźwa chce się żenić? :redevil:

Piorunku, no pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

Mój niezwykły/zwykły podryw, (choć nie zamierzony) rozpoczął się od dwóch kluczy płaskich.

Dziewczyna głośno myśląc, powiedziała że ich bardzo potrzebuje. Przy kolejnej wizycie przywiozłem jej te klucze, położyłem na biurku, myśląc że już po wszystkim. ( ot taki drobny dobry uczynek) gdy ona je zobaczyła strasznie się ucieszyła, ( podobno od miesięcy różni absztyfikanci jej obiecywali te klucze i nic) do tego stopnia się ucieszyła ze zaproponowała kawę.

Zgodziłem się oczywiście, myśląc że to kolejna kawa którą wypijemy kiedyś tam, jak będzie okazja ogólnie w bliżej nie określonej przyszłości.

Ku mojemu zdziwieniu ok tygodnia później telefon z pytaniem czy miałbym czas na tą kawę.

Do kawy były zdjęcia, opowieści o wspólnej pasji, i popłyneło.

Tym sposobem poznałem jedną z najwspanialszych kobiet jakie do tej pory życie postawiło mi na drodze.

Dwa klucze płaskie, zaowocowały Diabelskim romansem.

Bezinteresowny, drobny gest, warto.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

Mój niezwykły/zwykły podryw, (choć nie zamierzony) rozpoczął się od dwóch kluczy płaskich.

Dziewczyna głośno myśląc, powiedziała że ich bardzo potrzebuje. Przy kolejnej wizycie przywiozłem jej te klucze, położyłem na biurku, myśląc że już po wszystkim. ( ot taki drobny dobry uczynek) gdy ona je zobaczyła strasznie się ucieszyła, ( podobno od miesięcy różni absztyfikanci jej obiecywali te klucze i nic) do tego stopnia się ucieszyła ze zaproponowała kawę.

Zgodziłem się oczywiście, myśląc że to kolejna kawa którą wypijemy kiedyś tam, jak będzie okazja ogólnie w bliżej nie określonej przyszłości.

Ku mojemu zdziwieniu ok tygodnia później telefon z pytaniem czy miałbym czas na tą kawę.

Do kawy były zdjęcia, opowieści o wspólnej pasji, i popłyneło.

Tym sposobem poznałem jedną z najwspanialszych kobiet jakie do tej pory życie postawiło mi na drodze.

Dwa klucze płaskie, zaowocowały Diabelskim romansem.

Bezinteresowny, drobny gest, warto.

Dziś idę kupić 2 płaskie klucze :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałem to forum od deski do deski. Uśmiałem się niemiłosiernie.Ktoś tu stwierdził, że każdy nowy powinien zacząć od tej lektury. Jako świeżak tak uczyniłem.

Jednak zmoich doświadczeń wynika, iż jeśli chodzi o podrywanie kobiet nie ma w tym wzgledzie żadnej reguły.

Wirtualnie nawet najbardziej orygionalny podryw działa jedynie w sytuacji, gdy sama pani ma ochotę dać się poderwać. Innym razem wystarczy jedno "cześć" i nawiązuje się rozmowa.

W zwykłym świecie z kolei może wystarczyc nawet jeden uśmiech.

Miłego podawania i błądzenia po zawilosciach kobiecej natury :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...