Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

Po prostu co niektórzy to prześcigają się w swojej głupocie i debiliźmie... Nic więcej..... Ich radosna twórczość nie zna granic....  :mur:  :facepalm:

M.

W wirtualnej rzeczywistości nie ma naturalnych barier. W rzeczywistym świecie można stracić wizerunek, więc pewnie gęba byłaby zamknięta na sztabę, a "tutaj" co najwyżej zmienia się nick i w tę samą nutę raz jeszcze ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

" Chcesz sie spotkac ? "

:

Jak dla mnie brakuje precyzji.

Delikwent sie tylko kontrolnie zapytał na co masz ochotę ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z ostatniej chwili :lach:  jeszcze gorąca wiadomość :lach: :lach:

" Chcesz sie spotkac ? "

Koleś normalnie nie ma nic w profilu :facepalm: , ani skąd jest, nikogo nie szuka i weź teraz odpisz do takiego delikwenta :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Mogłaś napisać "Kiedy i gdzie, mój mąż chętnie zleje Ci dupkę" :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do wyżej wymienionych dodam:

"Jestem rok po rozwodzi i co tu mówić brakuje mi kobiety."   :-x

Ile masz lat.  Szok  :shock:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Jak dzionek minął". :facepalm:

To jeszcze spoko, ja czesto na portalu randkowym dostaje : "jak dzionek minoł ?" nie tylko panowie maja problemy z podrywem ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

podniecasz mnie jak kurwa

Nie mogę się uspokoić, rozwaliło mnie  :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba domyślamy się z jakiego portalu może pochodzić cytowana wiafomość.Tam poziom IQ nie jest wygórowany ;)

Tam, tu i wszędzie indziej - są ludzie na poziomie, są też - delikatnie mówiąc - inteligentni inaczej. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podryw zaslyszany-

podniecasz mnie jak kurwa ;)

Dobre !

- Podniecasz mnie jak kurwa...

- No jak kurwa kto ?!

:lach: :lach: :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No jak kurwa ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie mają niespożytą wyobraźnię i możliwości krasomówcze .....  :lach:  :lach:  :lach:

"...Jesteś w kręgu moich zainteresowań..... Nie zjeb tego .. " :redevil:

"...Jestem X, zapamiętaj to imię, bo niedługo będziesz je krzyczeć przez cała noc !! "  :redevil:

M.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...