Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek footslave

Zdaje się że zrozumiała ze on pyta czy nadal jest piękna :) to taka po chyba nadwrażliwość wysłaniu fotki:)

dokładnie tak :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bastardwaw

dokładnie tak :)

Cóż niektórzy są nadwrażliwi, inni nic potrafią czytać.... życie ciężkie jest i basta:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Lis Witalis

ale jakiej kobicie? wisz co to zależy rozumisz od kobity

Lubię Cię:)

Ale do rzeczy...

Chodzi o to, ze wszyscy dają rady czego nie mówić (kobicie, rzecz jasna).

Ale nikt nie zapoda jakiś budujących tekstów, na których można by oprzeć konstrukcję swojego własnego Wielkiego Podrywu.

Oczywiście nie chodzi mi o żonę lub stałą kochankę, im wystarczy pokazać łóżko:)

Chodzi o jakąś panią z sieci, nieznajomą, którą chciałoby się namówić na spotkanie w realu.

Napiszcie (to do pań), na co dałyście się złapać i czym skusić na spotkanie?

Oczywiście mam swoje skromne doświadczenia, rekord to poznanie, spotkanie i seks w samochodzie od pierwszego razu tego samego dnia, ale to jest wyjątek :) Żeby nie było: Ta znajomość pięknie się rozwinęła i Nowa została niejako członkiem rodziny (zastępczej?).

Niemniej chętnie douczę się korzystając z opinii pań, które pozwoliły się uwieść w sieci:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja generalnie postaram się wrócić do pierwotnego pytania i jako Facet! napisze, że jest tekst, którego się wstydzę. Jak nie wiem czy miałem 18 lat, siedziałem z dziewczyna, sam na sam po imprezie, po ponad 2-godzinach 'flirtach', ale też zajebistej komunikacji, obustromej receptywnosci na dotyk, podczas upalnej nocy letniej, przy świeżym powietrzu- bo wyszliśmy z imprezy 'zaczerpnąć świeżego powietrza we dwoje' ... I tak strasznie mi na niej zależało, ze, gdy siedzieliśmy sami i był moment ciszy w rozmowie, zamiast zamknąć się i zachować się jak facet i spojrzeć jej w oczy i ją pocałować, spytałem coś w stylu:'Wiesz, nie obraz się, ale czy Mogę Cię pocałować?' odpowiedziała mi, że lepiej chodźmy do środka, bo chłodno się robi. Do tej pory wstydzę się tego tekstu przed sobą.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście nie chodzi mi o żonę lub stałą kochankę, im wystarczy pokazać łóżko:)

Hmmmm... to ze mną nie miałbyś długiej kariery.

Im wystarczy pokazać łóżko? Jak psu budę?

Twój tekst jest właśnie przykładem na nieudany podryw, bo to co już masz nie jest dane raz na zawsze.

Napiszcie (to do pań), na co dałyście się złapać i czym skusić na spotkanie?

Załóż odpowiedni wątek. Ten temat dotyczy nieudanych podrywów.

'Wiesz, nie obraz się, ale czy Mogę Cię pocałować?'

Wiesz, to tak uroczo nieudolne, że chyba dałabym się pocałować. :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma gotowych podrywów? No jak nie ma.. ?!

"Tak ci żubra wyłotosze że ujrzysz poprzednie wcielenie.." toż to diament wsród podrywów!

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Tak ci żubra wyłotosze że ujrzysz poprzednie wcielenie.." toż to diament wsród podrywów!

Może bardziej subtelnie niż twój, ale mój kolega z drużyny, gdy byliśmy na obozie nad morzem w ostatni dzień, centralnie pijany-choć po nim nie było tego widać, podszedł do grupy trzech dziewczyn i powiedział do jednej z nich, coś w stylu- cześć, mam bardzo nieśmiałego przyjaciela, któremu się podobasz. Dziewczyna się zarumienila lekko, jej koleżanki pochichotaly, w końcu ta wybrana spytała- Ok a gdzie jest twój przyjaciel? Po czym on powiedział-Niedaleko. I ruchem ciała wskazał na rozporek.... Myślałem, że jej koleżanki padna ze śmiechu. Ale mój kumpel po pijanemu to był wariat, ale taki pozytywny ;)
  • Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsza wiadomość od faceta: "Jak minął weekend?".

No i co ja mam niby odpowiedzieć komuś, kogo nie znam, choćby nawet wirtualnie? "Świetnie się bawiłam, piłam piwo, obfotografowano mój tyłek, a potem trójkącik"??? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsza wiadomość od faceta: "Jak minął weekend?".

No i co ja mam niby odpowiedzieć komuś, kogo nie znam, choćby nawet wirtualnie? "Świetnie się bawiłam, piłam piwo, obfotografowano mój tyłek, a potem trójkącik"??? ;)

A dlaczego nie?  :)

Całkiem rzeczowa i interesująca odpowiedź.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mało interesujące i oryginalne pytanie, jak na próbę nawiązania kontaktu. ;)

"witam cie :) nowa ankieta z 5 opcjami modyfikacji mojego kutasa juz otwarta :) prosze cie smialy i niezobowiazujacy glosik na wybrana przez ciebie opcje oraz mozna polecac inne osoby np. znajomych przyjaciol - jest to dozwolone :P pozdrawiam ps. 1 z 5 opcji do wyboru :P -

ps. w zamian tez dam glosik na twoja weryfikacje ok ???"

No i oczywiście zaproszenie do grona przyjaciół.

Z mojej strony brak odpowiedzi i jego drugie pw.

"moj XXX glos na wiarygodnosc dodany :)".

O rany, jakie żenujące jest takie żebractwo.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...