Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, czy już mówiłam o tym. Na moją odmowę, po nijakiej wiadomości, pan mi napisał (może dosłownie nie zacytuję już, ale przynajmniej podobnie): "ty kur.. pierdo...a, za kogo się uważasz. Myślisz, że mnie można tak olać?" No i pan się mylił, MOŻNA.  Nie dość, że kompletnie nijakiego, kiedy jeszcze ma jakieś nadzieje, to na koniec zwykłego chama i prostaka.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bo wyobraź sobie, że szedłem dzisiaj przez Kumki (wieś w zachodniopomorskim) patrzę i widzę dwóch Policjantów idących na boso a jeden z nich niósł dzwi radiowozu...

a może ten funkcjonariusz był przeziębiony i po prostu unikał przeciągów :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie co mam kobicie powiedzieć, żeby ją bzyknąć, a nie czego jej nie mówić! 

ale jakiej kobicie? wisz co to zależy rozumisz od kobity

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bastardwaw

kiedys dostalam lepsza - co tam?mam de ja vie :)  moze to ten sam co do mnie pisal :lach:

Co tam? to standard:) inne równie głębokie to cześć kogo szukacie ? ( aż się prosi by odpisać nie ciebie ) ale dzisiaj rozwalił nas koleś który zaczął od spowiedzi Ze swojego życia D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bastardwaw

A nie wiem, bo daliśmy sobie spokój po tekscie ze jest po wypadku ale nic mu się nie stało. Pewnie powinniśmy się wzruszyć albo podziwiać że to taki szczęściarz? twardziel? ale jakoś nie potrafiliśmy :) straszne z nas łobuzy:) Teraz intryguje nas jeszcze jeden co to ma dar przekonywania :) pisze... daj mi szansę odpowiedz wyślę zdjęcia nie pożałujesz:) biedak nie załapał (juz kolejny raz Że pisze do pary:) Może też miał wypadek? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bastardwaw

i to pewnie nieraz:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z nowości: " dam Ci rozkosz, jakiej nigdy nie zaznałaś, zaufaj mi" :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek footslave

Z nowości: " dam Ci rozkosz, jakiej nigdy nie zaznałaś, zaufaj mi" :lach:

Rzekłbym propozycja niedoodrzucenia :PTrue Story-----------------------------------------------------------Ale opowiem Wam jak mój kolega podrywał kiedyś dziewczynę z netabojerzył, dostał gg i nawet zdjęcie. Jak dostał zdjęcie coś tam napisał, ona nie odp. Czekał, czekał i po 5min, nie wytrzymał, chcąc sprawdzić czy jest Ona przy komputerze ( a że jest to dżentelmen pełną gębą, więc musiał użyć przymiotniku do Ów Lubej ) - tak oto Jej pisze:"- jesteś jeszcze piękna?"po czym go zablokowała a ja ebłem śmiechem :)Najlepsza była Jego mina :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bastardwaw

Zdaje się że zrozumiała ze on pyta czy nadal jest piękna :) to taka po chyba nadwrażliwość wysłaniu fotki:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...