Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

"...ale nie przejmuj się ja lubię starsze panie"

Nie ma to jak komplement w ustach dżentelmena :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

masz do niego numer, może ja się spodobam  :redevil:

Radku, nie mam. Za mało oferował :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kuźwa,że mnie nie ma kto zasponsorować.

Też pojechałbym sobie du Paryża,a może mały sponsoring :redevil:

Nawet jak kobieta powiedziałby,że lubi starszych,to przyjąłbym to na siwą klatę haha :)

Zaraz zaraz,tylko ja nie mam klaty,to znaczy siwej klaty hehe.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

albo... Jeżo Zwierz 

za Zouzą: jak minął dzionek? bo wyobraź sobie, że szedłem dzisiaj przez Kumki (wieś w zachodniopomorskim) patrzę i widzę dwóch Policjantów idących na boso a jeden z nich niósł dzwi radiowozu... bez kituuu, nie umiem tego robić  :zdziwko:

Nosić drzwi? :D

A powiem, że byś mnie rozbawił i na pewno bym odpisała. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kuźwa,że mnie nie ma kto zasponsorować.

Też pojechałbym sobie du Paryża,a może mały sponsoring :redevil:

Nawet jak kobieta powiedziałby,że lubi starszych,to przyjąłbym to na siwą klatę haha :)

Zaraz zaraz,tylko ja nie mam klaty,to znaczy siwej klaty hehe.

Wiesz, w sprawie zmian koloru włosów polecam się... to nie jest żaden problem :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, w sprawie zmian koloru włosów polecam się... to nie jest żaden problem

Proszę o info na PW w końcu kiedys mi te siwe kosmate włosy wyjdą na światło dzienne :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pirunku, wosk? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pirunku, wosk?

Głowę mam sobie woskować? :shock:

Zuz-jesteś brutalna :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kto mówił, że łagodna? :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale ty to pisales....wiec jak to bylo?

a nie to tylko tak z tej samej półki co kolega Jak minął dzionek, ale nie żebym przeżył coś takiego na prawdę, gdybym przeżył to na prawdę zawarłbym to w opisie :)

zawarłbym to w opisie

... w statusie, o przypomniało mi się: ilu trzeba studentów psychologii Freudowskiej do wkręcenia żarowki, dwóch, jeden trzyma żarówkę a drugi trzyma go za matkę... za penisa... za stół

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...