Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek sraczka

Ja nie podrywam, więc sie nie kompromituje... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W opisie mam podane, że jestem krągła i pan napisał: "nie przejmuj się, ja lubię grube kobiety". :D

• Lubię 3
  • Facepalm 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zamieniłam z delikwentem dwóch słów - ale jestem inteligentna. :lach: Jasnowidz, panie, jasnowidz... :lach:

No ba, toć nie czarnowidz, poczyta "profesjonalne" poradniki czyly psychologia dla dzieci  i która się takiemu oczytanemu oprze ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Jak dzionek minął". :facepalm:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"nie przejmuj się, ja lubię grube kobiety"

Taaa, komplementy trza umieć wciskać np: "Ale masz kotku piękne oczka, szczególnie to lewe" ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u nas sie trafił poliglota

"hej, jesteś piękna, masz zjawiskowe ciało, cała jesteś zajebista ... spotkajmy sie dzisiaj to cie solidnie zajebię"

......

po 5 minutach wiadomość 

"oczywiście wyjebię"

Kolega po prostu jeszcze z pracy pisał, zboczenie zawodowe kazało mu napisać "zajebię" :D

Te cwaniaki które piszą w ten sposób "podrywają" kobiety to pewnie ci sami, którzy o kobietach mówią per "dupa", "szmata", "suka", To chyba jakiś sposób rekompensaty własnych kompleksów i tego, że żadna ich nie chce :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W opisie mam podane, że jestem krągła i pan napisał: "nie przejmuj się, ja lubię grube kobiety". :D

A może to Rubens był? :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No Nie ale sie usmialam przez pare minut ,co za kretyni myślą ze w ten sposób chcą być męscy a ich głupota nie zna granic ...
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znaaaaacznie mniej procentowo niż w wielu innych miejscach, jestem tego pewna. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...